MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KADEM’den Nevşehirli kadın girişimcilere davet

GÜNCEL 11.06.2020 - 21:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KADEM’den Nevşehirli kadın girişimcilere davet

Ekonomik kalkınma ve kadın girişimcilerin güçlendirilmesi amacıyla girişimcilik kampı gerçekleştirilecek.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ile TÜBİTAK Marmara Teknokent yürütücülüğü, Bilişim Vadisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) işbirliğinde gerçekleştirilecek olan ‘İnovasyonda Kadın’ temalı V. Girişimcilik Kampı’na Türkiye genelinde ‘Bir fikrim var ve ona hayat vermek istiyorum’ diyen tüm kadın girişimciler başvuruda bulunabilecek.   KADEM Nevşehir Temsilciliğinden yapılan açıklamada, kadın girişimcilerin, günümüz girişimcilik dünyasında erkekler kadar yer almakta olduğu, başarılı kadın girişimcilerin sayısının da her geçen gün arttığı belirtildi.   Ekonomik kalkınma ve kadınların güçlendirilmesi amacıyla düzenlenecek kadın girişimcilik kampına tüm kadın girişimcilerin davetli olduğunu. Kaydedildiği açıklamada, çalışmanın detaylarıyla ilgili şu ifadelere yer verildi;   “Başvurular arasından değerlendirilerek kampa katılım sağlayan 30 aday arasından kamp sonunda yapılacak değerlendirmeyle en iyi 5 projeye 25 bin TL değerinde ayni veya nakdi proje desteği yapılacaktır. Bu destek şekli değerlendirmeyle ilk 5’e kalan proje sahipleri projelerini gerçekleştirmek istedikleri takdirde TÜBİTAK Marmara Teknokent Kuluçka Merkezinde ilk bir yıl ücretsiz yer tahsis edilmesi.  Girişimcinin projesini gerçekleştirmek için ulusal ve uluslararası resmi kuruluşlardan destek alması halinde 25.000 TL ‘ye kadar nakdi destek verilecektir.”     Başvuru için:
https://www.inovasyondakadin.org/tr/Page/ApplicationForm
Ekonomik kalkınma ve kadın girişimcilerin güçlendirilmesi amacıyla girişimcilik kampı gerçekleştirilecek.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ile TÜBİTAK Marmara Teknokent yürütücülüğü, Bilişim Vadisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) işbirliğinde gerçekleştirilecek olan ‘İnovasyonda Kadın’ temalı V. Girişimcilik Kampı’na Türkiye genelinde ‘Bir fikrim var ve ona hayat vermek istiyorum’ diyen tüm kadın girişimciler başvuruda bulunabilecek.

 

KADEM Nevşehir Temsilciliğinden yapılan açıklamada, kadın girişimcilerin, günümüz girişimcilik dünyasında erkekler kadar yer almakta olduğu, başarılı kadın girişimcilerin sayısının da her geçen gün arttığı belirtildi.

 

Ekonomik kalkınma ve kadınların güçlendirilmesi amacıyla düzenlenecek kadın girişimcilik kampına tüm kadın girişimcilerin davetli olduğunu. Kaydedildiği açıklamada, çalışmanın detaylarıyla ilgili şu ifadelere yer verildi;

 

“Başvurular arasından değerlendirilerek kampa katılım sağlayan 30 aday arasından kamp sonunda yapılacak değerlendirmeyle en iyi 5 projeye 25 bin TL değerinde ayni veya nakdi proje desteği yapılacaktır. Bu destek şekli değerlendirmeyle ilk 5’e kalan proje sahipleri projelerini gerçekleştirmek istedikleri takdirde TÜBİTAK Marmara Teknokent Kuluçka Merkezinde ilk bir yıl ücretsiz yer tahsis edilmesi.  Girişimcinin projesini gerçekleştirmek için ulusal ve uluslararası resmi kuruluşlardan destek alması halinde 25.000 TL ‘ye kadar nakdi destek verilecektir.”

 

 

Başvuru için:
https://www.inovasyondakadin.org/tr/Page/ApplicationForm

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.