Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KADEM, Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak

GÜNCEL 27.11.2017 - 18:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KADEM, Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
  KADEM Genel Merkezi kadına yönelik şiddeti meşrulaştıran sözleri sebebiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 28 Kasım Salı günü Çağlayan Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunarak basın açıklaması yapacak.   Kılıçdaroğlu Kadınlara Yönelik Ne Demişti?   Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nin etkinliğinde kadınlarla buluştu. Kılıçdaroğlu'nun burada kadına şiddetle ilgili yaptığı skandal açıklama dinleyenleri şaşırttı.   "ERKEK HINCINI KARISINDAN ALIR" Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı şunları söyledi: "Erkek işsizse, eve yeteri kadar para gelmiyorsa akşam tencere kaynamıyorsa bu erkek de gelir hıncını karısından alır."
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

 

KADEM Genel Merkezi kadına yönelik şiddeti meşrulaştıran sözleri sebebiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 28 Kasım Salı günü Çağlayan Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunarak basın açıklaması yapacak.

 

Kılıçdaroğlu Kadınlara Yönelik Ne Demişti?

 

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nin etkinliğinde kadınlarla buluştu. Kılıçdaroğlu'nun burada kadına şiddetle ilgili yaptığı skandal açıklama dinleyenleri şaşırttı.

 

"ERKEK HINCINI KARISINDAN ALIR"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı şunları söyledi: "Erkek işsizse, eve yeteri kadar para gelmiyorsa akşam tencere kaynamıyorsa bu erkek de gelir hıncını karısından alır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.