MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KADEM Nevşehir Temsilciliği Vadi Yürüyüşü Düzenledi

GÜNCEL 21.10.2018 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KADEM Nevşehir Temsilciliği Vadi Yürüyüşü Düzenledi

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çat vadisinde yürüyüş düzenledi.
  KADEM Nevşehir temsilciliği tarafından Çat Vadisinde vadi yürüyüşü düzenlendi. KADEM tarafından düzenlenen yürüyüşe, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, KADEM Temsilcisi İlkay Akün, Jandarma Komutanı Yüksel Yiğit, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, aileler ve vatandaşlar katıldı.   Çat vadisinde düzenlenen yürüyüşün ardından ise Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından yürüyüşe katılanlara çeşitli ikramlarda bulunulurken AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe açıklamasında, “Kadın ve Demokrasi Derneği tarafından yapılan kaynaşma programı kapsamında bugün sabah düzenlenen vadi yürüyüşüne katıldık. Her zaman söylediğimiz gibi vatandaşlarımız ile birlikte “Bir olacağız İri olacağız Diri olacağız ve hep birlikte büyük Türkiye olacağız” şeklinde konuştu.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çat vadisinde yürüyüş düzenledi.

 

KADEM Nevşehir temsilciliği tarafından Çat Vadisinde vadi yürüyüşü düzenlendi. KADEM tarafından düzenlenen yürüyüşe, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, KADEM Temsilcisi İlkay Akün, Jandarma Komutanı Yüksel Yiğit, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, aileler ve vatandaşlar katıldı.

 

Çat vadisinde düzenlenen yürüyüşün ardından ise Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından yürüyüşe katılanlara çeşitli ikramlarda bulunulurken AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe açıklamasında, “Kadın ve Demokrasi Derneği tarafından yapılan kaynaşma programı kapsamında bugün sabah düzenlenen vadi yürüyüşüne katıldık. Her zaman söylediğimiz gibi vatandaşlarımız ile birlikte “Bir olacağız İri olacağız Diri olacağız ve hep birlikte büyük Türkiye olacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.