Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KADEM Temsilcisi Akün, KADEM Geleneksel İftar Programına Katıldı

GÜNCEL 28.05.2018 - 01:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KADEM Temsilcisi Akün, KADEM Geleneksel İftar Programına Katıldı

KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün, Kadın ve Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen 6.geleneksel üye iftar programına katıldı.
  Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Merkezi tarafından 6.geleneksel üye iftar yemeği İstanbul’da düzenlendi Düzenlenen iftar yemeğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı programa KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün’de katıldı.   İftar programı sonrasında ise 6.geleneksel üye iftarı, yönetim kurulu, mütevelli heyeti, il temsilcileri ve komisyonlar ile çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.  
KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün, Kadın ve Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen 6.geleneksel üye iftar programına katıldı.

 

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Merkezi tarafından 6.geleneksel üye iftar yemeği İstanbul’da düzenlendi Düzenlenen iftar yemeğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı programa KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün’de katıldı.

 

İftar programı sonrasında ise 6.geleneksel üye iftarı, yönetim kurulu, mütevelli heyeti, il temsilcileri ve komisyonlar ile çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.