Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KADEM Temsilcisi Akün, Milli Eğitim Müdürü Demir’i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 17.03.2018 - 00:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KADEM Temsilcisi Akün, Milli Eğitim Müdürü Demir’i Ziyaret Etti

Kadın ve Demokrasi Derneği Nevşehir Temsilcisi İlkay Akün,Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret etti.
  KADEM Nevşehir Temsilcisi İlkay Akün kamu kurum ve kuruluşlarındaki ziyaretlerine Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret ederek devam etti. KADEM Temsilcisi İlkay Akün yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaretimizde faaliyet alanlarımız konusunda kendisini bilgilendirdik ve dezavantajlı kadınlara yönelik yapacağımız projelerle ilgili destek talebinde bulunduk. Misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’de açıklamasında KADEM Temsilcisi İlkay Akün ve beraberindekilere teşekkür etti.   KADEM Temsilcisi İlkay Akün’e yönetim kurulu üyeleri Serpil Alkan, Dilek Yılmaz ve Sema Dağaslanı’da eşlik etti.
Kadın ve Demokrasi Derneği Nevşehir Temsilcisi İlkay Akün,Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret etti.

 

KADEM Nevşehir Temsilcisi İlkay Akün kamu kurum ve kuruluşlarındaki ziyaretlerine Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret ederek devam etti. KADEM Temsilcisi İlkay Akün yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaretimizde faaliyet alanlarımız konusunda kendisini bilgilendirdik ve dezavantajlı kadınlara yönelik yapacağımız projelerle ilgili destek talebinde bulunduk. Misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’de açıklamasında KADEM Temsilcisi İlkay Akün ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

KADEM Temsilcisi İlkay Akün’e yönetim kurulu üyeleri Serpil Alkan, Dilek Yılmaz ve Sema Dağaslanı’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.