Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kadın sürücü dört araca çarparak durabildi

ASAYİŞ 31.10.2018 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kadın sürücü dört araca çarparak durabildi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir kadın sürücü köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra sonrasında ancak 4 araca çarparak durabildi.
  Kaza bugün sabah saatlerinde Evka Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre bir bayan sürücü aracı ile seyir halinde iken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapması sonucu park halindeki 4 araca çarptı.   Kaza da ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.  Kaza da bazı araçlar kullanılamaz hale gelirken bazı araçlarda ise küçük hasarlar meydana geldi.   Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir kadın sürücü köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra sonrasında ancak 4 araca çarparak durabildi.

 

Kaza bugün sabah saatlerinde Evka Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre bir bayan sürücü aracı ile seyir halinde iken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapması sonucu park halindeki 4 araca çarptı.

 

Kaza da ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.  Kaza da bazı araçlar kullanılamaz hale gelirken bazı araçlarda ise küçük hasarlar meydana geldi.

 

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.