Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

İLÇELER 21.12.2019 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

Acıgöl’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.
NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.   Toplantı; Kaymakam Doğukan Koyuncu Başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Kurum Amirlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda; Kadına Yönelik Şiddet ve Kötü Muamele ile mücadele konusunda Bakanlık tarafından hazırlanan slayt, ilgili kurumlarca sunumu yapılarak, alınan tedbirler, bundan sonra alınacak tedbirler ele alındı.
Acıgöl’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Toplantı; Kaymakam Doğukan Koyuncu Başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Kurum Amirlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda; Kadına Yönelik Şiddet ve Kötü Muamele ile mücadele konusunda Bakanlık tarafından hazırlanan slayt, ilgili kurumlarca sunumu yapılarak, alınan tedbirler, bundan sonra alınacak tedbirler ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.