Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara şerbet ve simit ikramında bulunuldu

NEVŞEHİR 01.06.2019 - 09:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara şerbet ve simit ikramında bulunuldu

Nevşehir Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ve şerbet ikramı yapıldı.
  Mübarek Ramazan ayı içerisindeki olan en kutsal en faziletli gecelerden olan Kadir Gecesi dolayısıyla Nevşehir’deki bazı cami ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlara ikram çeşmesi ve standı kuruldu.   Kurulan ikram çeşmesi ve stantlarında, bal şerbeti ve kandil simidi vatandaşlara ikram edildi.   İftar sonrasında ve teravih namazı çıkışında vatandaşların Kadir Gecesini kutlayan belediye görevlilerinin ikram ettikleri şerbet ve simitler kısa sürede tükendi.   Vatandaşlar yapılan ikramdan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.
Nevşehir Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ve şerbet ikramı yapıldı.

 

Mübarek Ramazan ayı içerisindeki olan en kutsal en faziletli gecelerden olan Kadir Gecesi dolayısıyla Nevşehir’deki bazı cami ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlara ikram çeşmesi ve standı kuruldu.

 

Kurulan ikram çeşmesi ve stantlarında, bal şerbeti ve kandil simidi vatandaşlara ikram edildi.

 

İftar sonrasında ve teravih namazı çıkışında vatandaşların Kadir Gecesini kutlayan belediye görevlilerinin ikram ettikleri şerbet ve simitler kısa sürede tükendi.

 

Vatandaşlar yapılan ikramdan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.