Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kadir Hoca Vefat Etti

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2013 - 09:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kadir Hoca Vefat Etti

1461 Trabzon'un gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Söğütlü beldesindeki evine gelen Kadir Özcan, fenalaştı. Yakınlarının haber vermesiyle eve gelen sağlık ekipleri, Özcan'a müdahale etti. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Özcan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özcan'ın cenazesi, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 61 yaşında hayatını kaybeden Özcan, Trabzonspor'un şampiyonluk yaşayan efsane takımının kadrosunda yer almıştı. İlk teknik direktörlük yıllarında birçok 2. Lig ve 1. Lig ekibinde teknik direktörlük ya da yardımcı antrenörlük yaptı. Daha çok Karadeniz yöresindeki ekiplerde görev aldı. 1995 yılında kırmızı-beyazlı Nevşehir spor'un teknik direktörlüğünü yapan Özcan, Nevşehir spor'un o dönemde başarılı kariyerine imza atmıştı.  Birçok Anadolu takımını çalıştırdı ve son olarak Aralık 2010'da Kartal spor'da Ergün Penbe'nın istifasından boşalan teknik direktörlük mevkisine getirildiği açıklandı. Fakat birkaç gün sonra sözleşmesi yönetim tarafından iptal edilerek Engin Korukır ile anlaşılmış. Daha önce Nisan 2009'da boşalan Kartal spor teknik direktörlük görevine getirilmişti fakat, maddi olanaksızlıklar yüzünden Mayıs 2010'de istifa etti.
1461 Trabzon'un gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Söğütlü beldesindeki evine gelen Kadir Özcan, fenalaştı. Yakınlarının haber vermesiyle eve gelen sağlık ekipleri, Özcan'a müdahale etti.
Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Özcan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özcan'ın cenazesi, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
61 yaşında hayatını kaybeden Özcan, Trabzonspor'un şampiyonluk yaşayan efsane takımının kadrosunda yer almıştı.
İlk teknik direktörlük yıllarında birçok 2. Lig ve 1. Lig ekibinde teknik direktörlük ya da yardımcı antrenörlük yaptı. Daha çok Karadeniz yöresindeki ekiplerde görev aldı.
1995 yılında kırmızı-beyazlı Nevşehir spor'un teknik direktörlüğünü yapan Özcan, Nevşehir spor'un o dönemde başarılı kariyerine imza atmıştı. 
Birçok Anadolu takımını çalıştırdı ve son olarak Aralık 2010'da Kartal spor'da Ergün Penbe'nın istifasından boşalan teknik direktörlük mevkisine getirildiği açıklandı. Fakat birkaç gün sonra sözleşmesi yönetim tarafından iptal edilerek Engin Korukır ile anlaşılmış.

Daha önce Nisan 2009'da boşalan Kartal spor teknik direktörlük görevine getirilmişti fakat, maddi olanaksızlıklar yüzünden Mayıs 2010'de istifa etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.