MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kahraman'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

NEVŞEHİR 09.01.2021 - 23:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kahraman'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kahraman Mesajında “Gazetecilik çağımızın en önemli mesleklerinden biridir. Gazeteciler de bu mesleğin gerekli kıldığı sorumlulukları yerine getirirken fedakârca görevlerini yapmaktadırlar. Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizide etkisi altına alan korona virüsten dolayı zor bir süreç yaşıyoruz. Bu zorlu süreçte dahi gazetecilerimiz kamuoyunun haber alma özgürlüğünü kısıtlamamak adına gecelerine gündüzlerine katarak çalışmalarına devam etmektedirler. Ne kadar önemli bir görevi icra ettiğinizin bilincinde olan bir siyasetçi olarak“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü şahsım ve partim adına kutlarken, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren gazetecilerimizi rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına en derin saygılarımı sunuyorum.” dedi.
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.



Başkan Kahraman Mesajında “Gazetecilik çağımızın en önemli mesleklerinden biridir. Gazeteciler de bu mesleğin gerekli kıldığı sorumlulukları yerine getirirken fedakârca görevlerini yapmaktadırlar. Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizide etkisi altına alan korona virüsten dolayı zor bir süreç yaşıyoruz. Bu zorlu süreçte dahi gazetecilerimiz kamuoyunun haber alma özgürlüğünü kısıtlamamak adına gecelerine gündüzlerine katarak çalışmalarına devam etmektedirler. Ne kadar önemli bir görevi icra ettiğinizin bilincinde olan bir siyasetçi olarak“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü şahsım ve partim adına kutlarken, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren gazetecilerimizi rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına en derin saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.