Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kahvehane, lokanta ve internet kafeteryalar 3’e kadar hizmet verecek

NEVŞEHİR 03.05.2019 - 09:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kahvehane, lokanta ve internet kafeteryalar 3’e kadar hizmet verecek

Nevşehir’de ramazan ayı süresince kahvehane, lokanta ve İnternet Kafeteryalar 03.00’ a kadar açık bulunabilecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de ramazan ayı süresince kahvehane, lokanta ve İnternet Kafeteryalar 03.00’ a kadar açık bulunabilecek.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Kahvehaneciler, Lokantacılar ve İnternet Kafeterya İşletmeleri Odası Başkanı Necati Daşlıca, gerekli makamlardan alınan izinlerle birlikte kahvehane, lokanta ve internet kafeteryaların sahura saatine kadar işyerlerini açık bulundurarak halka hizmet vermeyi sürdüreceklerini dile getirdi.
Nevşehir’de ramazan ayı süresince kahvehane, lokanta ve İnternet Kafeteryalar 03.00’ a kadar açık bulunabilecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de ramazan ayı süresince kahvehane, lokanta ve İnternet Kafeteryalar 03.00’ a kadar açık bulunabilecek. 


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Kahvehaneciler, Lokantacılar ve İnternet Kafeterya İşletmeleri Odası Başkanı Necati Daşlıca, gerekli makamlardan alınan izinlerle birlikte kahvehane, lokanta ve internet kafeteryaların sahura saatine kadar işyerlerini açık bulundurarak halka hizmet vermeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.