Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kahvehane ve İnternet Kafeteryalar 03’e Kadar Açık Bulunabilecek

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2014 - 18:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kahvehane ve İnternet Kafeteryalar 03’e Kadar Açık Bulunabilecek

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de ramazan ayı süresince Kahvehane, İnternet Kafeterya ve benzeri işyerlerinin kapanış saatleri belirlendi.   28 Haziran 2014 tarihinden itibaren bir aylık süre ile geçerli olacak olan yeni uygulamaya göre ilimiz merkezinde ve ilçe ve beldelerde bulunan kahvehane, İnternet Kafeterya ve benzeri işyerlerinin 03’e kadar açık bulunacağı belirtildi.   Nevşehir Belediyesi daimi encümeni tarafından alınan kararla birlikte ilimiz merkezindeki kahvehane ve benzeri işyerlerinin belirlenen bu süreler içerisinde halka hizmet verebileceği bildirildi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de ramazan ayı süresince Kahvehane, İnternet Kafeterya ve benzeri işyerlerinin kapanış saatleri belirlendi.
 
28 Haziran 2014 tarihinden itibaren bir aylık süre ile geçerli olacak olan yeni uygulamaya göre ilimiz merkezinde ve ilçe ve beldelerde bulunan kahvehane, İnternet Kafeterya ve benzeri işyerlerinin 03’e kadar açık bulunacağı belirtildi.
 
Nevşehir Belediyesi daimi encümeni tarafından alınan kararla birlikte ilimiz merkezindeki kahvehane ve benzeri işyerlerinin belirlenen bu süreler içerisinde halka hizmet verebileceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.