Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kalaba belediyesinden su alacaklarına erteleme

BELEDİYELER 17.04.2020 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kalaba belediyesinden su alacaklarına erteleme

Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında belediye eski su alacaklarının yanında Mart ve Nisan aylarındaki su bedellerinin 2021 Ocak ayına kadar tahsil etmeyeceğini duyurdu.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında belediye eski su alacaklarının yanında Mart ve Nisan aylarındaki su bedellerinin 2021 Ocak ayına kadar tahsil etmeyeceğini duyurdu.   Kalaba belediye başkanı Erdal Yorgancı, “Devletimizin milletimize sağladığı destekler karşısında sessiz kalamadık. Bizde eski su alacaklarımızın yanında Mart ve Nisan aylarında kullanılacak su bedellerini 2021 yılının Ocak ayına kadar erteledik. Halkımızın iyi ve kötü her gününde yanında olma sözümüzü, Halkın derdiyle dertlenme düsturumuzu bir kez daha göstermek istedik” diye konuştu.
Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında belediye eski su alacaklarının yanında Mart ve Nisan aylarındaki su bedellerinin 2021 Ocak ayına kadar tahsil etmeyeceğini duyurdu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında belediye eski su alacaklarının yanında Mart ve Nisan aylarındaki su bedellerinin 2021 Ocak ayına kadar tahsil etmeyeceğini duyurdu.

 

Kalaba belediye başkanı Erdal Yorgancı, “Devletimizin milletimize sağladığı destekler karşısında sessiz kalamadık. Bizde eski su alacaklarımızın yanında Mart ve Nisan aylarında kullanılacak su bedellerini 2021 yılının Ocak ayına kadar erteledik. Halkımızın iyi ve kötü her gününde yanında olma sözümüzü, Halkın derdiyle dertlenme düsturumuzu bir kez daha göstermek istedik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.