MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kalayloğlu’ndan Kızılay’a Ziyaret

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2014 - 17:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kalayloğlu’ndan Kızılay’a Ziyaret

NEVŞEHİR(MHA) İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.   Bu kapsamda Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Metin Kalayloğlu, Kızılay Şube Başkanı Cengiz Gülen ile Kan Merkezinde bir araya geldi.   Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen’den gerek Kızılay’ın ilimizdeki faaliyetleri, gerekse Kan Merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler alan İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, il emniyet müdürlüğü olarak Kızılay’ın ilimizde düzenleyeceği etkinliklere her zaman destek olacaklarını ifade etti.   Ziyaretinden dolayı İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’na teşekkür eden Şube Başkanı Cengiz Gülen, il emniyet müdürlüğünün Kızılay’a gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı da minnettar olduklarını dile getirdi.
NEVŞEHİR(MHA) İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
 
Bu kapsamda Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Metin Kalayloğlu, Kızılay Şube Başkanı Cengiz Gülen ile Kan Merkezinde bir araya geldi.
 
Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen’den gerek Kızılay’ın ilimizdeki faaliyetleri, gerekse Kan Merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler alan İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, il emniyet müdürlüğü olarak Kızılay’ın ilimizde düzenleyeceği etkinliklere her zaman destek olacaklarını ifade etti.
 
Ziyaretinden dolayı İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’na teşekkür eden Şube Başkanı Cengiz Gülen, il emniyet müdürlüğünün Kızılay’a gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı da minnettar olduklarını dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.