MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaldırım işgalleri son sürat devam

NEVŞEHİR 15.01.2021 - 10:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaldırım işgalleri son sürat devam

Nevşehir il merkezinde özellikle ara sokaklarda araç sürücülerinin pervasızca kaldırımları işgal ettikleri görülüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde özellikle ara sokaklarda araç sürücülerinin pervasızca kaldırımları işgal ettikleri görülüyor.     Vatandaşı kaldırımlardan değil de yoldan yürümeye sevk eden kaldırım işgallerine karşın ilgililerin, yetkililerin ne yaptıkları, denetim yapıp yapmadıkları da muamma.     Yeni mahalle, Nevşehir Lisesi güzergahında sıkça karşılaşılan araçların kaldırım saltanatı karşısında vatandaşlar bu duyarsızlığa bir son verilmesini bekliyor.     Kimi yerde insanlara tek kişi bile yürüyecek kaldırım bırakmayan araç sürücüleri vatandaşı canından bezdirmiş durumda.  
Nevşehir il merkezinde özellikle ara sokaklarda araç sürücülerinin pervasızca kaldırımları işgal ettikleri görülüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde özellikle ara sokaklarda araç sürücülerinin pervasızca kaldırımları işgal ettikleri görülüyor.  

 

Vatandaşı kaldırımlardan değil de yoldan yürümeye sevk eden kaldırım işgallerine karşın ilgililerin, yetkililerin ne yaptıkları, denetim yapıp yapmadıkları da muamma.  

 

Yeni mahalle, Nevşehir Lisesi güzergahında sıkça karşılaşılan araçların kaldırım saltanatı karşısında vatandaşlar bu duyarsızlığa bir son verilmesini bekliyor.  

 

Kimi yerde insanlara tek kişi bile yürüyecek kaldırım bırakmayan araç sürücüleri vatandaşı canından bezdirmiş durumda.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.