Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kalkınma Bakanı Elvan, Nevşehir Külliyesini Ziyaret Etti

GÜNCEL 13.04.2018 - 19:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kalkınma Bakanı Elvan, Nevşehir Külliyesini Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliği halinde yapımı devam eden Nevşehir Külliyesi’ni ziyaret ederek, buradaki çalışmalara ilişkin olarak Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den bilgiler aldı.
  Nevşehir’in geleceğe bırakılabilecek en temel eserlerinden biri olarak dikkatleri üzerinde toplayan Nevşehir Külliyesi’ne gelişte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından karşılanan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve beraberindekiler, daha sonra Nevşehir Külliyesi’ni ziyaret ettiler.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Hasan Ünver,  Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenen görkemli yapısı içinde toplamda 11500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir caminin yer aldığı Nevşehir Külliyesi ile ilgili olarak Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a bilgiler verdi.   Böyle bir yapının Nevşehir’e önemli bir değer katacağını kaydeden Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, böylesine ihtişamlı bir yapıyı şehre kazandırılmasında emekleri geçen herkese teşekkür etti.   Bakan Elvan ve beraberindekiler daha sonra yapımı Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Spor Kondisyon Merkezi, yürüyüş, bisiklet parkuru ve köprü inşaatında incelemelerde bulundu.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliği halinde yapımı devam eden Nevşehir Külliyesi’ni ziyaret ederek, buradaki çalışmalara ilişkin olarak Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den bilgiler aldı.

 

Nevşehir’in geleceğe bırakılabilecek en temel eserlerinden biri olarak dikkatleri üzerinde toplayan Nevşehir Külliyesi’ne gelişte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından karşılanan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve beraberindekiler, daha sonra Nevşehir Külliyesi’ni ziyaret ettiler.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Hasan Ünver,  Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenen görkemli yapısı içinde toplamda 11500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir caminin yer aldığı Nevşehir Külliyesi ile ilgili olarak Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a bilgiler verdi.

 

Böyle bir yapının Nevşehir’e önemli bir değer katacağını kaydeden Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, böylesine ihtişamlı bir yapıyı şehre kazandırılmasında emekleri geçen herkese teşekkür etti.

 

Bakan Elvan ve beraberindekiler daha sonra yapımı Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Spor Kondisyon Merkezi, yürüyüş, bisiklet parkuru ve köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.