Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kamu Sen, ‘Çanakkale’yi Destanlaştıranlar Tarihi Bir Milletin Hafızadır’ Konferansı Düzenledi

NEVŞEHİR 24.03.2018 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kamu Sen, ‘Çanakkale’yi Destanlaştıranlar Tarihi Bir Milletin Hafızadır’ Konferansı Düzenledi

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği tarafından organize edilen ‘Çanakkale'yi Destanlaştıranlar, Tarih Bir Milletin Hafızasıdır’ adlı konferans Kapadokya Kültür Merkezinde Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kenan Tozak'ın anlatımıyla gerçekleşti.
  Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,Türk Haber Sen İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Ömer Koç, Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Kadir Gök, Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı ve Şubelerin Başkan Yardımcılarının hazır bulundukları konferansın, sunuculuğu Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baki tarafından gerçekleştirildi.   Konferans Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm Şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Onur Yiğit tarafından kahramanlık türkülerinin okunmasından sonra Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Kadir Gök hocanın tüm Şehitlerimiz ve ülkemiz için yaptırmış olduğu duadan sonra, Rasim Aykaç  günün anlam ve önemine ilişkin okumuş olduğu şiirle devam etti.   Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin'in konuşmalarının ardından Kenan Tozak hocanın Çanakkale konferansı ve daha sonra MHP İl Başkanı İlhan Kaya'nın Kenan Tozak Hocamıza takdim etmiş olduğu plaketle konferans sona erdi.   Kamu Sen Temsilcisi Turgay Çetin, “Konferansımıza katılan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, MHP Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği tarafından organize edilen ‘Çanakkale'yi Destanlaştıranlar, Tarih Bir Milletin Hafızasıdır’ adlı konferans Kapadokya Kültür Merkezinde Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kenan Tozak'ın anlatımıyla gerçekleşti.

 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,Türk Haber Sen İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Ömer Koç, Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Kadir Gök, Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı ve Şubelerin Başkan Yardımcılarının hazır bulundukları konferansın, sunuculuğu Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baki tarafından gerçekleştirildi.

 

Konferans Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm Şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Onur Yiğit tarafından kahramanlık türkülerinin okunmasından sonra Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Kadir Gök hocanın tüm Şehitlerimiz ve ülkemiz için yaptırmış olduğu duadan sonra, Rasim Aykaç  günün anlam ve önemine ilişkin okumuş olduğu şiirle devam etti.

 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin'in konuşmalarının ardından Kenan Tozak hocanın Çanakkale konferansı ve daha sonra MHP İl Başkanı İlhan Kaya'nın Kenan Tozak Hocamıza takdim etmiş olduğu plaketle konferans sona erdi.

 

Kamu Sen Temsilcisi Turgay Çetin, “Konferansımıza katılan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, MHP Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.