Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kamu Üniversite Sanayi planlama ve geliştirme kurul toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 08.11.2018 - 16:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kamu Üniversite Sanayi planlama ve geliştirme kurul toplantısı yapıldı

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu 2018 yılı ikinci dönem toplantısı, Valilik toplantı salonunda yapıldı.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kapadokya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, KOSGEB İl Müdürü Ali Usta, TSE İl Müdürü Erol Güneş, Acıgöl OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Ertaş, Islah OSB Müdürü Mehmet Samet Kafalı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cengiz Yıldız. Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekteri Emrullah Başer, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Serap Çoban ile ilgili kurul üyeleri katıldı.   Vali İlhami Aktaş’ın açış konuşmasıyla başlayan toplantı; KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Serap Çoban’ın bu güne kadar yürütülen faaliyetler ile yapılan etkinlikler hakkında yaptığı sunum ile devam etti.   Toplantıda; “İlk toplantıdan (13.01.2016) bu güne kadar süreçte gerçekleştirilen KÜSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantılarına ilişkin değerlendirmeler yapılarak, bu süreçte karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşülmesi”, “2018 yılı içerisinde kurul üyeleri tarafından yürütülen KÜSİ faaliyetlerinin değerlendirilmesi”, “Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformu (KÜSİP) ve İnovasyon Karnesi çalışmalarının yaygınlaştırılması amacıyla başta Ticaret ve Sanayi Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri, Rektörlükler ve diğer kurul üyesi kurum ve kuruluşlarca yapılabilecek çalışmaların belirlenmesi” konularından oluşan gündem maddeleri görüşüldü.   Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.
Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu 2018 yılı ikinci dönem toplantısı, Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kapadokya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, KOSGEB İl Müdürü Ali Usta, TSE İl Müdürü Erol Güneş, Acıgöl OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Ertaş, Islah OSB Müdürü Mehmet Samet Kafalı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cengiz Yıldız. Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekteri Emrullah Başer, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Serap Çoban ile ilgili kurul üyeleri katıldı.

 

Vali İlhami Aktaş’ın açış konuşmasıyla başlayan toplantı; KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Serap Çoban’ın bu güne kadar yürütülen faaliyetler ile yapılan etkinlikler hakkında yaptığı sunum ile devam etti.

 

Toplantıda; “İlk toplantıdan (13.01.2016) bu güne kadar süreçte gerçekleştirilen KÜSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantılarına ilişkin değerlendirmeler yapılarak, bu süreçte karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşülmesi”, “2018 yılı içerisinde kurul üyeleri tarafından yürütülen KÜSİ faaliyetlerinin değerlendirilmesi”, “Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformu (KÜSİP) ve İnovasyon Karnesi çalışmalarının yaygınlaştırılması amacıyla başta Ticaret ve Sanayi Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri, Rektörlükler ve diğer kurul üyesi kurum ve kuruluşlarca yapılabilecek çalışmaların belirlenmesi” konularından oluşan gündem maddeleri görüşüldü.

 

Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.