MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kandil Simidi Dağıtımı Yapıldı

BELEDİYELER 31.03.2017 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kandil Simidi Dağıtımı Yapıldı

Kaymaklı Belediyesi, Regaib Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı.
Kaymaklı Belediyesi, Regaib Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı.   Kaymaklı Belediyesi Regaib Kandili münasebetiyle, camilerde vatandaşlara 6 bin kandil simidi ikramında bulundu. Kaymaklı Belediyesi ekipleri tarafından düzenlenen program kapsamında görevliler kandil simidi dağıtarak, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’nın Regaib Kandili tebrik mesajını ilettiler.   Kaymaklı'da bulunan tüm cami, mescit ve Kur'an Kurslarında yapılan simit dağıtımı halkın memnuniyetiyle karşılandı. Vatandaşlar, her kandil de simit dağıtarak kandillerini tebrik eden Başkan Halit Elma’ya teşekkür ettiler.   Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, “Belediyemiz tarafından hazırlanan kandil simidi ekiplerimizce vatandaşlara dağıtımı yapılıyor. Gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Regaib Kandili’nin beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.
Kaymaklı Belediyesi, Regaib Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Kaymaklı Belediyesi, Regaib Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

 

Kaymaklı Belediyesi Regaib Kandili münasebetiyle, camilerde vatandaşlara 6 bin kandil simidi ikramında bulundu. Kaymaklı Belediyesi ekipleri tarafından düzenlenen program kapsamında görevliler kandil simidi dağıtarak, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’nın Regaib Kandili tebrik mesajını ilettiler.

 

Kaymaklı'da bulunan tüm cami, mescit ve Kur'an Kurslarında yapılan simit dağıtımı halkın memnuniyetiyle karşılandı. Vatandaşlar, her kandil de simit dağıtarak kandillerini tebrik eden Başkan Halit Elma’ya teşekkür ettiler.

 

Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, “Belediyemiz tarafından hazırlanan kandil simidi ekiplerimizce vatandaşlara dağıtımı yapılıyor. Gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Regaib Kandili’nin beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.