Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kanser Hastasına Müjde Özel Hastaneler Fark Alamayacak

SAĞLIK 03.06.2016 - 23:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kanser Hastasına Müjde Özel Hastaneler Fark Alamayacak

Esi kanser olan Sait dayı mektup yazdı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yetkililere talimatı verdi. Özel hastanelerde kanser hastalarından fark alınmayacak.
Eşi kanser olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a Sait dayı mektup yazdı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yetkililere talimatı verdi.   Özel hastanelerde kanser hastalarından fark alınmayacak.   Özel hastanelerde tedavi olmak için evini ve arabasını satan, bankadan kredi çeken kanser hastalarının yardım çığlığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duydu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi kanser hastası olan Sait Sevgi'den gelen mektubu okuyunca, "Özel hastanelerde kanser hastalarından fark olmaz" talimatını verdi. Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, "Özel hastanelerde kanser hastalarından alınan fark ücreti kalkacak" yönündeki açıklaması, kanser hastalarını mutlu etti. Bakan Akdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelecek. Şu an özel hastanelerde yoğun bakım, kalp ve acil servis gibi birimlerde fark ücreti alınmıyor. Yapılan görüşmeler neticesinde SGK 'kanser cerrahisinde' de özel hastanelerde fark ücreti alınmamasını sağlayacak.  113 BİN LİRA İSTEDİ  22 yıldır Kanser hastası olan Remziye Sevgi'nin eşi Sait Sevgi, "Bizden 72 bin 800 lira ameliyat, 40 bin lira yoğun bakım parası istendi. Elimizde ne var ne yoksa sattık ama yine de bulamadık o kadar parayı. Çaresiz kaldım, tüm bunları Cumhurbaşkanımıza mektup yazarak anlattım. Allah razı olsun. Sesimi duymuş" diye konuştu.
Esi kanser olan Sait dayı mektup yazdı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yetkililere talimatı verdi. Özel hastanelerde kanser hastalarından fark alınmayacak.

Eşi kanser olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a Sait dayı mektup yazdı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yetkililere talimatı verdi.

 

Özel hastanelerde kanser hastalarından fark alınmayacak.

 

Özel hastanelerde tedavi olmak için evini ve arabasını satan, bankadan kredi çeken kanser hastalarının yardım çığlığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duydu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi kanser hastası olan Sait Sevgi'den gelen mektubu okuyunca, "Özel hastanelerde kanser hastalarından fark olmaz" talimatını verdi. Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, "Özel hastanelerde kanser hastalarından alınan fark ücreti kalkacak" yönündeki açıklaması, kanser hastalarını mutlu etti. Bakan Akdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelecek. Şu an özel hastanelerde yoğun bakım, kalp ve acil servis gibi birimlerde fark ücreti alınmıyor. Yapılan görüşmeler neticesinde SGK 'kanser cerrahisinde' de özel hastanelerde fark ücreti alınmamasını sağlayacak. 

113 BİN LİRA İSTEDİ 

22 yıldır Kanser hastası olan Remziye Sevgi'nin eşi Sait Sevgi, "Bizden 72 bin 800 lira ameliyat, 40 bin lira yoğun bakım parası istendi. Elimizde ne var ne yoksa sattık ama yine de bulamadık o kadar parayı. Çaresiz kaldım, tüm bunları Cumhurbaşkanımıza mektup yazarak anlattım. Allah razı olsun. Sesimi duymuş" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.