Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KAP-HİB toplantısı yapıldı

TURİZM 15.10.2019 - 21:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KAP-HİB toplantısı yapıldı

Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Birlik Encümen toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.
  Toplantıda; “Kapadokya Turizm Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliğinin 2020 Mali Yılı Teklif bütçesi tasarısı ve 2021 ve 2022 yılları tahmini bütçesinin incelenerek, Birlik Meclisine gönderilmesinin görüşülüp değerlendirilmesi, 2020 yılı yatırım programı çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne Proje sunulması işinin görüşülüp değerlendirilmesi” ile ilgili konular görüşüldü.   Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.   Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Müdürü Levent Ak ile ilgili Birlik Encümen Üyeleri katıldı.
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Birlik Encümen toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.

 

Toplantıda; “Kapadokya Turizm Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliğinin 2020 Mali Yılı Teklif bütçesi tasarısı ve 2021 ve 2022 yılları tahmini bütçesinin incelenerek, Birlik Meclisine gönderilmesinin görüşülüp değerlendirilmesi, 2020 yılı yatırım programı çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne Proje sunulması işinin görüşülüp değerlendirilmesi” ile ilgili konular görüşüldü.

 

Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

 

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Müdürü Levent Ak ile ilgili Birlik Encümen Üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.