Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya bayram etti

TURİZM 26.07.2021 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya bayram etti

Salgın nedeniyle 1.5 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteremeyen, kepenk indirme noktasına kadar gelen Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden, Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir değim yerinde ise kurban bayramı tatilinde bayram etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Salgın nedeniyle 1.5 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteremeyen, kepenk indirme noktasına kadar gelen Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden, Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir değim yerinde ise kurban bayramı tatilinde bayram etti.     Kurban bayramı tatilinin 9 gün olarak belirlenmesiyle birlikte yurdun dört bir yanından yerli turistlerin uğrak mekanı olan Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'deki tarihi ve turistik mekanlar yabancı turistlere de ev sahipliği yaptı.     2021 Yılının en fazla ziyaretçi ağırlanan dönemine imza atan bölgede yerli ve yabancı turistin en çok tercih ettiği tarihi ve turistik mekanlar arasında Göreme açık hava müzesi, Paşabağı ve Zelve ören yerleri, Derinkuyu ve Kaymaklı yeraltı şehirleri önde geldi.     
Salgın nedeniyle 1.5 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteremeyen, kepenk indirme noktasına kadar gelen Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden, Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir değim yerinde ise kurban bayramı tatilinde bayram etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Salgın nedeniyle 1.5 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteremeyen, kepenk indirme noktasına kadar gelen Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden, Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir değim yerinde ise kurban bayramı tatilinde bayram etti.  

 

Kurban bayramı tatilinin 9 gün olarak belirlenmesiyle birlikte yurdun dört bir yanından yerli turistlerin uğrak mekanı olan Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'deki tarihi ve turistik mekanlar yabancı turistlere de ev sahipliği yaptı.  

 

2021 Yılının en fazla ziyaretçi ağırlanan dönemine imza atan bölgede yerli ve yabancı turistin en çok tercih ettiği tarihi ve turistik mekanlar arasında Göreme açık hava müzesi, Paşabağı ve Zelve ören yerleri, Derinkuyu ve Kaymaklı yeraltı şehirleri önde geldi.  

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.