Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Yurtseven’in acı günü

NEVŞEHİR 06.04.2019 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Yurtseven’in acı günü

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Yurtseven’in babası vefat etti.
  Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Yurtseven’in Mustafa Yurtseven vefat etti.  Merhum Mustafa Yurtseven’in cenazesi  Ürgüp ilçesine bağlı Sofular köyünde 8 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.   Lale Haber olarak merhum Mustafa Yurtseven’e Allah’tan rahmet, başta Mehmet Yurtseven olmak üzere kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Yurtseven’in babası vefat etti.

 

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Yurtseven’in Mustafa Yurtseven vefat etti.  Merhum Mustafa Yurtseven’in cenazesi  Ürgüp ilçesine bağlı Sofular köyünde 8 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

Lale Haber olarak merhum Mustafa Yurtseven’e Allah’tan rahmet, başta Mehmet Yurtseven olmak üzere kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.