MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Crowne Plaza Hizmete Açıldı

TURİZM 10.10.2018 - 17:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Crowne Plaza Hizmete Açıldı

Dünyanın 65 ülkesinde 400 ü aşkın otelle turizm alanında hizmet sunan Crowne Plaza zinciri Nevşehir’de de hizmete kazandırıldı.
  Dünyanın 65 ülkesinde 400 ü aşkın otelle turizm alanında hizmet sunan Crowne Plaza zinciri Nevşehir’de de hizmete kazandırıldı. Türkiye’de hizmete kazandırılan 8 tesisten biri olan Crowne Plaza’nın hizmete açılışı nedeniyle düzenlenen tören, turizm sektörünün temsilcileri ile protokolü bir araya getirdi.   Nevşehir’in Camii Cedid Mahallesinde hizmete kazandırılan Crowne Plaza’nın açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit ile turizm sektörünün temsilcileri ile Crowne Plaza’nın yönetim kademesinden yöneticiler katıldı.   Crowne Plaza Kapadokya’nın hizmete kazandırılması nedeniyle Balo salonunda kokteyl verilmesi ile başlayan törende konuşan Crowne Plaza Kapadokya Genel Müdürü Adnan Devrim, 400 yataklı otellerinin bölge turizmine oldukça farklı bir bakış açısı kazandıracağına inandığını söyledi.   Törende konuşan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’da hizmete kazandırılan otelin bölgedeki turizme kalite katacağını ve önemli bir katma değer katacağına inandığını dile getirerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.   Daha sonra açılış için bulunan Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Seçen ve diğer konuklar, otelin 13. katından Nevşehir’i kuşbakışı izleme imkanı buldu.   Otelin diğer hizmet birimlerinin de gezilmesinin ardından açılış kurdelesi kesildi.
Dünyanın 65 ülkesinde 400 ü aşkın otelle turizm alanında hizmet sunan Crowne Plaza zinciri Nevşehir’de de hizmete kazandırıldı.

 

Dünyanın 65 ülkesinde 400 ü aşkın otelle turizm alanında hizmet sunan Crowne Plaza zinciri Nevşehir’de de hizmete kazandırıldı. Türkiye’de hizmete kazandırılan 8 tesisten biri olan Crowne Plaza’nın hizmete açılışı nedeniyle düzenlenen tören, turizm sektörünün temsilcileri ile protokolü bir araya getirdi.

 

Nevşehir’in Camii Cedid Mahallesinde hizmete kazandırılan Crowne Plaza’nın açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit ile turizm sektörünün temsilcileri ile Crowne Plaza’nın yönetim kademesinden yöneticiler katıldı.

 

Crowne Plaza Kapadokya’nın hizmete kazandırılması nedeniyle Balo salonunda kokteyl verilmesi ile başlayan törende konuşan Crowne Plaza Kapadokya Genel Müdürü Adnan Devrim, 400 yataklı otellerinin bölge turizmine oldukça farklı bir bakış açısı kazandıracağına inandığını söyledi.

 

Törende konuşan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’da hizmete kazandırılan otelin bölgedeki turizme kalite katacağını ve önemli bir katma değer katacağına inandığını dile getirerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Daha sonra açılış için bulunan Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Seçen ve diğer konuklar, otelin 13. katından Nevşehir’i kuşbakışı izleme imkanı buldu.

 

Otelin diğer hizmet birimlerinin de gezilmesinin ardından açılış kurdelesi kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.