MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da 22 Yıllık Otel Yıkılıyor

TURİZM 09.10.2017 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da 22 Yıllık Otel Yıkılıyor

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da turizm sezonunun kötü gitmesi nedeniyle 2016 yılında kapanan otel şimdi de yıkılıyor.
  Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da turizm sezonunun kötü gitmesi nedeniyle 2016 yılında kapanan otel şimdi de yıkılıyor.   Kapadokya bölgesinde 1995 yılından itibaren hizmet veren Peri Tower Otel, 2016 yılında bölgede turizmin kötü gitmesi nedeniyle kapılarını ziyaretçilere kapatmıştı. Aradan geçen bir yıllık zaman zarfında yeniden açılması beklenen 22 yıllık tesisin müdürü Nazif Demir sosyal medya hesabından otelin yıkım kararı alındığını açıkladı.   Nevşehir merkeze bağlı Nar Kasabasında bulunan Peri Tower’ın Genel Müdürü Nazif Demir, daha önce otelin Nisan 2018 tarihine kadar kapatılacağını söylemesinin ardından şimdi de sosyal paylaşım sayfasından yıkım kararını paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.   Nazif Demir sosyal paylaşım sayfasında yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar Kapadokyada hizmet vermiş olan Peri Tower Hotel günümüz turizm şartlarında hizmet vermekten vazgeçmiş ve yıkım kararı almıştır. Turizm yatırımcı ve işletmecilerine Allah kolaylık versin umarız en kısa sürede bölgemiz olan Kapadokya ve Türk turizmi hak ettiği güzel sezonlara çabuk kavuşur ve yaşanan sıkıntılar hepimize ışık ve ders olur” şeklinde paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi. 
Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da turizm sezonunun kötü gitmesi nedeniyle 2016 yılında kapanan otel şimdi de yıkılıyor.

 

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da turizm sezonunun kötü gitmesi nedeniyle 2016 yılında kapanan otel şimdi de yıkılıyor.

 

Kapadokya bölgesinde 1995 yılından itibaren hizmet veren Peri Tower Otel, 2016 yılında bölgede turizmin kötü gitmesi nedeniyle kapılarını ziyaretçilere kapatmıştı. Aradan geçen bir yıllık zaman zarfında yeniden açılması beklenen 22 yıllık tesisin müdürü Nazif Demir sosyal medya hesabından otelin yıkım kararı alındığını açıkladı.

 

Nevşehir merkeze bağlı Nar Kasabasında bulunan Peri Tower’ın Genel Müdürü Nazif Demir, daha önce otelin Nisan 2018 tarihine kadar kapatılacağını söylemesinin ardından şimdi de sosyal paylaşım sayfasından yıkım kararını paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.

 

Nazif Demir sosyal paylaşım sayfasında yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar Kapadokyada hizmet vermiş olan Peri Tower Hotel günümüz turizm şartlarında hizmet vermekten vazgeçmiş ve yıkım kararı almıştır. Turizm yatırımcı ve işletmecilerine Allah kolaylık versin umarız en kısa sürede bölgemiz olan Kapadokya ve Türk turizmi hak ettiği güzel sezonlara çabuk kavuşur ve yaşanan sıkıntılar hepimize ışık ve ders olur” şeklinde paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.