MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’da 2.Uluslararası Balon festivali başladı

TURİZM 28.08.2021 - 08:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya’da 2.Uluslararası Balon festivali başladı

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde ikincisi düzenlenen balon festivali bu sabah başladı.
  Pasha Balloons tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslar arası Kapadokya Balon festivali Göreme beldesinde başladı. Sabahın erken saatlerinde balon festivaline katılmak için binlerce kişi festival alanına akın ederken festival renkli görüntülere sahne oldu.   Ticari uçuşların hemen ardından havalanan şekilli balonlar gökyüzünde adeta dans ederken balonların gökyüzündeki görsel şölenini ise festivali lzlemek için gelen binlerce kişi fotoğraflaması dikkatlerden kaçmadı.   İşte balon festivalinden objektiflere yansıyan o muhteşem fotoğraf kareleri;  
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde ikincisi düzenlenen balon festivali bu sabah başladı.

 

Pasha Balloons tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslar arası Kapadokya Balon festivali Göreme beldesinde başladı. Sabahın erken saatlerinde balon festivaline katılmak için binlerce kişi festival alanına akın ederken festival renkli görüntülere sahne oldu.

 

Ticari uçuşların hemen ardından havalanan şekilli balonlar gökyüzünde adeta dans ederken balonların gökyüzündeki görsel şölenini ise festivali lzlemek için gelen binlerce kişi fotoğraflaması dikkatlerden kaçmadı.

 

İşte balon festivalinden objektiflere yansıyan o muhteşem fotoğraf kareleri;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.