Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da 2.Uluslararası Balon festivali Cumartesi başlıyor

TURİZM 25.08.2021 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya'da 2.Uluslararası Balon festivali Cumartesi başlıyor

Kapadokya 2.Uluslararası Balon Festivali 28 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde başlıyor.
  Pasha Balloons tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Balon festivali 28 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Gündoğumu özel uçuşları ile başlayacak olan balon festivali 3 gün boyunca devam edecekken festivalde bu yıl ilk kez yerli üretilen şekilli balonlarda da gökyüzü ile buluşacak.   Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan festivale pandemi nedeniyle Portekiz ve İspanya’dan katılım sağlanacağı öğrenilirken 3 gün boyunca Kapadokya semalarında görsel şölen yaşanacak.   Üç gün boyunca devam edecek festival programı çerçevesinde ise 28 ve 29 Ağustos tarihlerinde ise Göreme beldesinde akşam 20.30’da Night Glow DJ performansı ve ışık gösterileri olacak.
Kapadokya 2.Uluslararası Balon Festivali 28 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde başlıyor.

 

Pasha Balloons tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Balon festivali 28 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Gündoğumu özel uçuşları ile başlayacak olan balon festivali 3 gün boyunca devam edecekken festivalde bu yıl ilk kez yerli üretilen şekilli balonlarda da gökyüzü ile buluşacak.

 

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan festivale pandemi nedeniyle Portekiz ve İspanya’dan katılım sağlanacağı öğrenilirken 3 gün boyunca Kapadokya semalarında görsel şölen yaşanacak.

 

Üç gün boyunca devam edecek festival programı çerçevesinde ise 28 ve 29 Ağustos tarihlerinde ise Göreme beldesinde akşam 20.30’da Night Glow DJ performansı ve ışık gösterileri olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.