Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’da 7 kaçak yapı daha yıkıldı

GÜNCEL 05.03.2019 - 16:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya’da 7 kaçak yapı daha yıkıldı

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde bugün 7 kaçak yapı daha yıkıldı.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarımı Koruma Kurulu tarafından alınan kararlar sonrasında Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde 4, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde 1 ve Göreme beldesinde 2 olmak üzere toplamda 7 kaçak yapının yıkımı daha gerçekleştirildi.   14 Şubat tarihinde başlayan kaçak yapı yıkımlarının ardından bölgede yıkılan kaçak yapı sayısı 34’e ulaşmış oldu.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde bugün 7 kaçak yapı daha yıkıldı.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarımı Koruma Kurulu tarafından alınan kararlar sonrasında Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde 4, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde 1 ve Göreme beldesinde 2 olmak üzere toplamda 7 kaçak yapının yıkımı daha gerçekleştirildi.

 

14 Şubat tarihinde başlayan kaçak yapı yıkımlarının ardından bölgede yıkılan kaçak yapı sayısı 34’e ulaşmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.