Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’da balon festivali başlıyor

TURİZM 01.07.2019 - 18:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya’da balon festivali başlıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde Türkiye’nin ilk balon festivali 3 Temmuz Çarşamba gününden itibaren başlıyor.
  Türkiye’nin ilk balon festivali Kapadokya bölgesinde 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan etkinlikler ile start alacak. 3 Temmuz Çarşamba günü Ürgüp’te halk oyunları gösterisi ile başlayacak olan festival, kortej yürüyüşü, Gürcistan halk oyunları ve night glow Show ile ilk gün etkinlikleri tamamlanacak.   4 Temmuz Perşembe günü sabah 06.00’da Ürgüp festival alanından havalanacak olan figürlü balonlar Kapadokya’da tam bir görsel şölen yaşanmasını sağlayacak. Aynı gün akşam Ürgüp festival alanında Gürcistan halk oyunları gösterileri, sıcak hava balonları tarafından night glow Show yapılacakken gece Aslı Güngör konseri ile sona erecek.   “Kapadokya Balon festivaline 11 ülke katılacak” Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan ve 3 Temmuz Çarşamba günü Kapadokya bölgesinde başlayacak olan balon festivaline Türkiye’nin aralarında bulunduğu Amerika, İspanya, Polonya, İsviçre, Endonezya, İngiltere, Slovakya, Fransa, Hollanda, Japonya ve Meksika ülkeleri katılacak. 11 ülkeden 15 farklı balonun katılımı ile gerçekleşecek olan festival 7 Temmuz Pazar günü Göreme Aşk Vadisinde düzenlenecek olan uçuşlar ile tamamlanacak.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde Türkiye’nin ilk balon festivali 3 Temmuz Çarşamba gününden itibaren başlıyor.

 

Türkiye’nin ilk balon festivali Kapadokya bölgesinde 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan etkinlikler ile start alacak. 3 Temmuz Çarşamba günü Ürgüp’te halk oyunları gösterisi ile başlayacak olan festival, kortej yürüyüşü, Gürcistan halk oyunları ve night glow Show ile ilk gün etkinlikleri tamamlanacak.

 

4 Temmuz Perşembe günü sabah 06.00’da Ürgüp festival alanından havalanacak olan figürlü balonlar Kapadokya’da tam bir görsel şölen yaşanmasını sağlayacak. Aynı gün akşam Ürgüp festival alanında Gürcistan halk oyunları gösterileri, sıcak hava balonları tarafından night glow Show yapılacakken gece Aslı Güngör konseri ile sona erecek.

 

“Kapadokya Balon festivaline 11 ülke katılacak”

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan ve 3 Temmuz Çarşamba günü Kapadokya bölgesinde başlayacak olan balon festivaline Türkiye’nin aralarında bulunduğu Amerika, İspanya, Polonya, İsviçre, Endonezya, İngiltere, Slovakya, Fransa, Hollanda, Japonya ve Meksika ülkeleri katılacak. 11 ülkeden 15 farklı balonun katılımı ile gerçekleşecek olan festival 7 Temmuz Pazar günü Göreme Aşk Vadisinde düzenlenecek olan uçuşlar ile tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.