MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’da Balonlar 23 Nisan’da Türk Bayraklarıyla Havalandı

TURİZM 23.04.2016 - 16:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya’da Balonlar 23 Nisan’da Türk Bayraklarıyla Havalandı

Kapadokya Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesidir.
Kapadokya Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesidir.   Nevşehir’de sıcak hava balonları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için havalandı.   Sahip olduğu yeryüzü şekilleri nedeniyle dünyada turizme yönelik sıcak hava balonculuğunun yoğun olarak yapıldığı bölgeler arasında yer alan Kapadokya bölgesinde, bu sabah havalanan çok sayıda balonun sepetine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı asıldı. Kapadokya'nın önemli merkezlerinden biri olan Göreme beldesinde, turistlerin büyük ilgi gösterdiği sıcak hava balonları, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla sepetlerine Türk bayrağı asarak havalandı. Kapadokya’da Turistler, güneşin doğuşuyla başlayan ve yaklaşık 1 saat süren uçuşta, peribacalarının arasından süzülerek, hem yörenin doğal güzellikleri izlemenin keyfini ve bayram coşkusuna yaşadı.  
Kapadokya Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesidir.

Kapadokya Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesidir.

 

Nevşehir’de sıcak hava balonları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için havalandı.

 

Sahip olduğu yeryüzü şekilleri nedeniyle dünyada turizme yönelik sıcak hava balonculuğunun yoğun olarak yapıldığı bölgeler arasında yer alan Kapadokya bölgesinde, bu sabah havalanan çok sayıda balonun sepetine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı asıldı.

Kapadokya'nın önemli merkezlerinden biri olan Göreme beldesinde, turistlerin büyük ilgi gösterdiği sıcak hava balonları, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla sepetlerine Türk bayrağı asarak havalandı.

Kapadokya’da Turistler, güneşin doğuşuyla başlayan ve yaklaşık 1 saat süren uçuşta, peribacalarının arasından süzülerek, hem yörenin doğal güzellikleri izlemenin keyfini ve bayram coşkusuna yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.