MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da Balonlar Nevşehirspor Bayraklarıyla Havalandı

GÜNCEL 12.04.2018 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da Balonlar Nevşehirspor Bayraklarıyla Havalandı

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonları Nevşehirspor bayraklarıyla havalandı.
  Kapadokya’da sıcak hava balonları Beşiktaş bayrağının ardından ilk kez Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyon olan Nevşehirspor bayraklarıyla havalandı. Geçtiğimiz hafta Ceyhanspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlayan Nevşehirspor’un şampiyonluğu gökyüzünde balon sepetlerine Nevşehirspor bayrakları asılarak kutlandı.  Nevşehirspor Meterisliler taraftarlar derneği başkanı Serdar Yılmaz geçtiğimiz hafta yerde kutladığımız şampiyonluğumuzu bugünde gökyüzünde kutluyoruz dedi. Yılmaz, “13 yıldır hasretini duyduğumuz bir şampiyonluk vardı. Şampiyonluğu geçtiğimiz hafta oynamış olduğumuz Ceyhan deplasmanında elde ettik. Bugün de şampiyonluğu taraftarlarımız ile birlikte balonlar eşliğinde kutlamayı düşündük. Şampiyonluğumuzu geçtiğimiz hafta yerde kutlamıştık bugün de bayraklarımızı balonlara astık gökyüzünde kutluyoruz” dedi.   Royal Ballon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler ise açıklamasında, “Öncelikle Nevşehirspor’umuzun 13 yıl sonra gelen şampiyonluğunu kutluyorum. Bu başarı şehir ve kulübün getirdiği sinerjinin en iyi kanıtıdır. Bugün Royal Ballon Kapadokya olarak Nevşehirspor Meterisliler taraftar grubu ile ortak bir projeye imza attık. Balonlarımızda kırmızı beyaz Nevşehirspor bayrağını dalgalandırdık. 22 Nisan tarihinde oynanacak olan play-off maçında da Nevşehirspor’umuza başarılar dileriz” diye konuştu.   Kapadokya’da son olarak 2016-2017 futbol sezonunda şampiyon olan Beşiktaş’tan sonra ilk kez bir takımın bayrağı balonlarla gökyüzünde dalgalanmış oldu.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonları Nevşehirspor bayraklarıyla havalandı.

 

Kapadokya’da sıcak hava balonları Beşiktaş bayrağının ardından ilk kez Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyon olan Nevşehirspor bayraklarıyla havalandı. Geçtiğimiz hafta Ceyhanspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlayan Nevşehirspor’un şampiyonluğu gökyüzünde balon sepetlerine Nevşehirspor bayrakları asılarak kutlandı.  Nevşehirspor Meterisliler taraftarlar derneği başkanı Serdar Yılmaz geçtiğimiz hafta yerde kutladığımız şampiyonluğumuzu bugünde gökyüzünde kutluyoruz dedi. Yılmaz, “13 yıldır hasretini duyduğumuz bir şampiyonluk vardı. Şampiyonluğu geçtiğimiz hafta oynamış olduğumuz Ceyhan deplasmanında elde ettik. Bugün de şampiyonluğu taraftarlarımız ile birlikte balonlar eşliğinde kutlamayı düşündük. Şampiyonluğumuzu geçtiğimiz hafta yerde kutlamıştık bugün de bayraklarımızı balonlara astık gökyüzünde kutluyoruz” dedi.

 

Royal Ballon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler ise açıklamasında, “Öncelikle Nevşehirspor’umuzun 13 yıl sonra gelen şampiyonluğunu kutluyorum. Bu başarı şehir ve kulübün getirdiği sinerjinin en iyi kanıtıdır. Bugün Royal Ballon Kapadokya olarak Nevşehirspor Meterisliler taraftar grubu ile ortak bir projeye imza attık. Balonlarımızda kırmızı beyaz Nevşehirspor bayrağını dalgalandırdık. 22 Nisan tarihinde oynanacak olan play-off maçında da Nevşehirspor’umuza başarılar dileriz” diye konuştu.

 

Kapadokya’da son olarak 2016-2017 futbol sezonunda şampiyon olan Beşiktaş’tan sonra ilk kez bir takımın bayrağı balonlarla gökyüzünde dalgalanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.