Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da Bu Rezilliğe Kim Dur Diyecek?

TURİZM 30.09.2017 - 20:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da Bu Rezilliğe Kim Dur Diyecek?

Nevşehir'de sözde Karayolları Şube Şefliği için çalışan bu harfiyat kamyonlarına gelişi güzel moloz dökmeyi kim serbest bıraktı?
  Nevşehir’de Karayollarına ait çalışan hafriyat kamyonlarının tarihi alanlara ve sit bölgesine hafriyat dökmesine hiçbir kurum ve kuruluş ses çıkartmaması dikkatlerden kaçmadı.   Edinilen bilgilere göre Nar Kasabası sınırları içerisinde yer alan ve sit alanı olduğu öğrenilen bölgeye Karayolları için çalışan firma olan Begüm hafriyat tarafından dökülen molozlar adeta tarihi yok ediyor. Gün içerisinde yaklaşık 50’ye yakın kamyonlarla getirilen molozlar Nar kasabası sınırlarında bulunan sit alanı olduğu öğrenilen bölgeye dökülüyor. Bölge halkı ise çareyi Nar Belediyesi, Nevşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne şikayet etse de hiçbir kurumun bu bölgeye dökülen molozlara dur dememesi ise dikkatlerden kaçmadı. Dünya’da eşi ve benzeri olmayan bir bölgeye sahip olduğumuzu her fırsatta dile getirsek de ve her yıl yaklaşık 2 milyon turistin ziyaret ettiğini iddia etsek de devletin işini yapan ve devletin korumasında olan bölgelere moloz yığınlarını gelişi güzel döküp bölgeye zarar verenlere her ne hikmetse kimse ses çıkartmıyor.   İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Koruma Kurulu ve burada kim yetkiliyse tarihi yok etmeye çalışan bu hafriyat kamyonlarına kim ne zaman dur diyecek merak ediyoruz.  
Nevşehir'de sözde Karayolları Şube Şefliği için çalışan bu harfiyat kamyonlarına gelişi güzel moloz dökmeyi kim serbest bıraktı?

 

Nevşehir’de Karayollarına ait çalışan hafriyat kamyonlarının tarihi alanlara ve sit bölgesine hafriyat dökmesine hiçbir kurum ve kuruluş ses çıkartmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Edinilen bilgilere göre Nar Kasabası sınırları içerisinde yer alan ve sit alanı olduğu öğrenilen bölgeye Karayolları için çalışan firma olan Begüm hafriyat tarafından dökülen molozlar adeta tarihi yok ediyor. Gün içerisinde yaklaşık 50’ye yakın kamyonlarla getirilen molozlar Nar kasabası sınırlarında bulunan sit alanı olduğu öğrenilen bölgeye dökülüyor. Bölge halkı ise çareyi Nar Belediyesi, Nevşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne şikayet etse de hiçbir kurumun bu bölgeye dökülen molozlara dur dememesi ise dikkatlerden kaçmadı. Dünya’da eşi ve benzeri olmayan bir bölgeye sahip olduğumuzu her fırsatta dile getirsek de ve her yıl yaklaşık 2 milyon turistin ziyaret ettiğini iddia etsek de devletin işini yapan ve devletin korumasında olan bölgelere moloz yığınlarını gelişi güzel döküp bölgeye zarar verenlere her ne hikmetse kimse ses çıkartmıyor.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Koruma Kurulu ve burada kim yetkiliyse tarihi yok etmeye çalışan bu hafriyat kamyonlarına kim ne zaman dur diyecek merak ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.