Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da Görsel Şölen Başladı

KÜLTÜR-SANAT 19.04.2016 - 08:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da Görsel Şölen Başladı

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya turizmine mapping teknolojisi de katıldı.
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya turizmine mapping teknolojisi de katıldı.   Peribacaları, butik oteller ve kayadan oyma kiliseleri ile ünlü Kapadokya bölgesinde turizme mapping görüntü teknolojisi de katıldı. Zelve Açıkhava müzesinde her akşam gösterimi yapılacak olan mapping görsel şöleni 15-21 Nisan turizm haftası etkinlikleri ile birlikte Nevşehir’de vatandaşlara tanıtıldı.   Nevşehir’de vatandaşların beğenisine sunuln mapiing video görsel şovunda, Dünya'nın ve peribacalarının oluşumu ve bölgede yaşayan Hitiler, Romalılar, Selçuklular, Osmanlılar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin de anlatıldığı kısa film Turizm Haftası kapsamında sahnelendi.   Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici, "Kapadokya Bölgesi'nin  gece aktivitelerine önemli katkı sağlayacaktır. Zelve Açık Hava Müzesi bölgenin en eski yerleşim yeri ve burada her akşam devam edecek olan gösteride, Kapadokya’nın oluşumundan itibaren başlanılarak bölgede yaşayan medeniyetlerin izlerinin görsel şölenle aktarılacaktır" dedi.   Zelve Açıkhava müzesinde mapping uygulamasını izlemeye gelen vatandaşları ise son derece güzel ve turizme katkısı olacak bu uygulamayı çok beğendiklerini bu hizmeti Kapadokya’ya kazandıranlara teşekkür ediyoruz diye konuştu. 
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya turizmine mapping teknolojisi de katıldı.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya turizmine mapping teknolojisi de katıldı.

 

Peribacaları, butik oteller ve kayadan oyma kiliseleri ile ünlü Kapadokya bölgesinde turizme mapping görüntü teknolojisi de katıldı. Zelve Açıkhava müzesinde her akşam gösterimi yapılacak olan mapping görsel şöleni 15-21 Nisan turizm haftası etkinlikleri ile birlikte Nevşehir’de vatandaşlara tanıtıldı.

 

Nevşehir’de vatandaşların beğenisine sunuln mapiing video görsel şovunda, Dünya'nın ve peribacalarının oluşumu ve bölgede yaşayan Hitiler, Romalılar, Selçuklular, Osmanlılar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin de anlatıldığı kısa film Turizm Haftası kapsamında sahnelendi.

 

Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici, "Kapadokya Bölgesi'nin  gece aktivitelerine önemli katkı sağlayacaktır. Zelve Açık Hava Müzesi bölgenin en eski yerleşim yeri ve burada her akşam devam edecek olan gösteride, Kapadokya’nın oluşumundan itibaren başlanılarak bölgede yaşayan medeniyetlerin izlerinin görsel şölenle aktarılacaktır" dedi.

 

Zelve Açıkhava müzesinde mapping uygulamasını izlemeye gelen vatandaşları ise son derece güzel ve turizme katkısı olacak bu uygulamayı çok beğendiklerini bu hizmeti Kapadokya’ya kazandıranlara teşekkür ediyoruz diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.