Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da Latin Turist Yoğunluğu Yaşanıyor

TURİZM 23.08.2018 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da Latin Turist Yoğunluğu Yaşanıyor

Türkiye’nin önemli turizm bölgesi olan Kapadokya’da Kurban Bayramı’nda yerli turistlerin sahil tatilini tercih etmesiyle birlikte bölgede Latin turist rüzgarı esti.
  Kurban Bayramı’nın 9 günlük tatil edilmesiyle birlikte yerli turistlerin sahil tatilini seçmesiyle birlikte Kapadokya bölgesinde adeta Latin Amerikalı turist yoğunluğu yaşanıyor. Kapadokya Bölgesinden en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Göreme Açık Hava Müzesini ziyaret eden Latin Amerikalı turistler Kapadokya’ya hayran kaldı. Özellikle Brezilya, Arjantin, Kolombiya ve Şilili turistlerin büyük ilgi gösterdiği Kapadokya Bölgesinde bayram tatili ile birlikte adeta Latin rüzgarı esti.   Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle yerli turistlerin sahil tatilini tercih ettiğini ifade ederken Kapadokya bölgesinde şuanda özelikle Latin Amerikalı turistlerin yoğunluğunu yaşandığını söyledi. 
Türkiye’nin önemli turizm bölgesi olan Kapadokya’da Kurban Bayramı’nda yerli turistlerin sahil tatilini tercih etmesiyle birlikte bölgede Latin turist rüzgarı esti.

 

Kurban Bayramı’nın 9 günlük tatil edilmesiyle birlikte yerli turistlerin sahil tatilini seçmesiyle birlikte Kapadokya bölgesinde adeta Latin Amerikalı turist yoğunluğu yaşanıyor. Kapadokya Bölgesinden en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Göreme Açık Hava Müzesini ziyaret eden Latin Amerikalı turistler Kapadokya’ya hayran kaldı. Özellikle Brezilya, Arjantin, Kolombiya ve Şilili turistlerin büyük ilgi gösterdiği Kapadokya Bölgesinde bayram tatili ile birlikte adeta Latin rüzgarı esti.

 

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle yerli turistlerin sahil tatilini tercih ettiğini ifade ederken Kapadokya bölgesinde şuanda özelikle Latin Amerikalı turistlerin yoğunluğunu yaşandığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.