MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da Olumsuz Hava Şartları Balon Turlarını İptal Ettirdi

TURİZM 20.09.2017 - 08:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da Olumsuz Hava Şartları Balon Turlarını İptal Ettirdi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Kapadokya'da bu sabah balon turları iptal edildi.
  Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da olumsuz hava şartları nedeniyle balon turları bugün iptal edildi.   Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Kapadokya’da sıcak hava balon turları bu sabah saatlerinde olumsuz hava şartları nedeniyle balon turlarını iptal etti. Sabahın erken saatlerinde gökyüzünden peribacalarını izlemek için balon firmalarına giden yerli ve yabancı turistler ise balon turlarının iptal edilmesinin ardından otellerine dönmek zorunda kaldı. 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Kapadokya'da bu sabah balon turları iptal edildi.

 

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da olumsuz hava şartları nedeniyle balon turları bugün iptal edildi.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Kapadokya’da sıcak hava balon turları bu sabah saatlerinde olumsuz hava şartları nedeniyle balon turlarını iptal etti. Sabahın erken saatlerinde gökyüzünden peribacalarını izlemek için balon firmalarına giden yerli ve yabancı turistler ise balon turlarının iptal edilmesinin ardından otellerine dönmek zorunda kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.