MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da Sonbahar Keyfini Balon Turları İle Yaşıyorlar

TURİZM 16.09.2017 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da Sonbahar Keyfini Balon Turları İle Yaşıyorlar

Kendine özgü doğal yeryüzü şekilleri ile ziyaretçilerine farklı bir dünyanın kapılarını açan Kapadokya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistler katılmış oldukları sıcak hava balon turları ile yerden bin 500 metre yükseklikten sonbaharın keyfini yaşıyorlar.
  Kendine özgü doğal yeryüzü şekilleri ile ziyaretçilerine farklı bir dünyanın kapılarını açan Kapadokya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistler katılmış oldukları sıcak hava balon turları ile yerden bin 500 metre yükseklikten sonbaharın keyfini yaşıyorlar.   Dünyada sıcak balon uçuşlarının yapıldığı önemli merkezlerinden biri olan Kapadokya'da sonbaharın güzelliklerini gökyüzünden seyretmek isteyenler balon turlarına katılıyor. Yerli turistlerin yanı sıra özellikle Uzakdoğulu turistler Kapadokya’da balon turlarına katılarak peribacalarının eşsiz güzelliğini ve doğa manzaralarını katılmış oldukları balon turları ile adeta yeniden keşfediyorlar.   Çin’den Kapadokya bölgesini ziyarete gelen Meng Qiao, “ Kapadokya bölgesinde olmaktan dolayı son derece mutluyum. Şimdiye kadar her şey harika geçti” dedi. Balon turuna katılan bir başka Çinli turist Shuang Wang ise Kapadokya’da olmak tek kelime ile harika ifadelerini kullandı.   Royal Balon Genel Müdürü Mehmet Dinler ise açıklamasında, “Kapadokya bölgemizde sonbahar bereketi yaşanıyor dersek sanırım yanlış olmaz. Hava koşullarının yardımıyla da Eylül ayında şuana kadar sadece bir kez balon turları iptal edildi. Bugün de balon turlarımız gerçekleşti. Önümüzde ki bir hafta boyunca da hava koşulları balon turları için ideal gözüküyor. Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini havadan balon turları ile görmek isteyen tüm yerli ve yabancı misafirlerimizi Kapadokya’ya bekliyoruz” dedi.   “Çinlilerin Kapadokya Bölgesine Yoğun ilgisi Var” Royal Balon Genel Müdürü Mehmet Dinler geçmiş yıllarda olduğu gibi bu dönemde de Uzakdoğulu turistlerin Kapadokya Bölgesine ilgisinin son derece yüksek olduğunu belirtirken özellikle Çinli turist sayısının her geçen gün artmasından dolayı memnunuz dedi. Dinler, “Asya pazarı yine Kapadokya’da sonbahar mevsiminde de canlı geçiyor. En önemli pazarımız her yıl odluğu gibi yine Çin oldu. Aynı zamanda yine diğer pazarlarda da ufak ta olsa kıpırdanmalar yaşanıyor. Japonya’dan da talepler gelmeye başladı. Biz turizmciler olarak iyimseriz. Özellikle 2018 yılının Çin’de Türkiye turizm yılı ilan edilmesinin ardından iki ülke arasında ki ilişkiler hep daha iyiye gidiyor. Çin pazarından Kapadokya bölgesine yoğun bir ilgi var. Önümüzde ki sene de Çinlilerin bölgeye ziyareti artacağa benziyor. Şuanda Çinli turist sayısından memnunuz. Umarım bu artış diğer pazarlara da yansır” şeklinde konuştu. 
Kendine özgü doğal yeryüzü şekilleri ile ziyaretçilerine farklı bir dünyanın kapılarını açan Kapadokya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistler katılmış oldukları sıcak hava balon turları ile yerden bin 500 metre yükseklikten sonbaharın keyfini yaşıyorlar.

 

Kendine özgü doğal yeryüzü şekilleri ile ziyaretçilerine farklı bir dünyanın kapılarını açan Kapadokya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistler katılmış oldukları sıcak hava balon turları ile yerden bin 500 metre yükseklikten sonbaharın keyfini yaşıyorlar.

 

Dünyada sıcak balon uçuşlarının yapıldığı önemli merkezlerinden biri olan Kapadokya'da sonbaharın güzelliklerini gökyüzünden seyretmek isteyenler balon turlarına katılıyor. Yerli turistlerin yanı sıra özellikle Uzakdoğulu turistler Kapadokya’da balon turlarına katılarak peribacalarının eşsiz güzelliğini ve doğa manzaralarını katılmış oldukları balon turları ile adeta yeniden keşfediyorlar.

 

Çin’den Kapadokya bölgesini ziyarete gelen Meng Qiao, “ Kapadokya bölgesinde olmaktan dolayı son derece mutluyum. Şimdiye kadar her şey harika geçti” dedi. Balon turuna katılan bir başka Çinli turist Shuang Wang ise Kapadokya’da olmak tek kelime ile harika ifadelerini kullandı.

 

Royal Balon Genel Müdürü Mehmet Dinler ise açıklamasında, “Kapadokya bölgemizde sonbahar bereketi yaşanıyor dersek sanırım yanlış olmaz. Hava koşullarının yardımıyla da Eylül ayında şuana kadar sadece bir kez balon turları iptal edildi. Bugün de balon turlarımız gerçekleşti. Önümüzde ki bir hafta boyunca da hava koşulları balon turları için ideal gözüküyor. Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini havadan balon turları ile görmek isteyen tüm yerli ve yabancı misafirlerimizi Kapadokya’ya bekliyoruz” dedi.

 

“Çinlilerin Kapadokya Bölgesine Yoğun ilgisi Var”

Royal Balon Genel Müdürü Mehmet Dinler geçmiş yıllarda olduğu gibi bu dönemde de Uzakdoğulu turistlerin Kapadokya Bölgesine ilgisinin son derece yüksek olduğunu belirtirken özellikle Çinli turist sayısının her geçen gün artmasından dolayı memnunuz dedi. Dinler, “Asya pazarı yine Kapadokya’da sonbahar mevsiminde de canlı geçiyor. En önemli pazarımız her yıl odluğu gibi yine Çin oldu. Aynı zamanda yine diğer pazarlarda da ufak ta olsa kıpırdanmalar yaşanıyor. Japonya’dan da talepler gelmeye başladı. Biz turizmciler olarak iyimseriz. Özellikle 2018 yılının Çin’de Türkiye turizm yılı ilan edilmesinin ardından iki ülke arasında ki ilişkiler hep daha iyiye gidiyor. Çin pazarından Kapadokya bölgesine yoğun bir ilgi var. Önümüzde ki sene de Çinlilerin bölgeye ziyareti artacağa benziyor. Şuanda Çinli turist sayısından memnunuz. Umarım bu artış diğer pazarlara da yansır” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.