Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya EMİT Fuarında Büyük İlgi Görüyor

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2015 - 17:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya EMİT Fuarında Büyük İlgi Görüyor

İstanbul’da her yıl düzenlenen EMİTT Fuarında Kapadokya tanıtımları büyük ilgi gördü.   İstanbul’da başlayan EMİTT fuarında Kapadokya Bölgesi büyük ilgi gördü. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın da katılmış olduğu EMİTT fuarına Kapadokya Bölgesinin tanıtımı için, KAPHİB, AHİKA, Ürgüp Belediyesi, Ortahisar, Uçhisar, Göreme, Ürgüp Ticaret Odası, Avanos Kaymakamlığı katıldı. Kapadokya’nın tanıtımı için büyük önem verilen EMİTT Fuarına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, Kayseri Valisi, Çanakkale Valisi, Çankırı Valisi de Kapadokya stantlarını ziyaret etti.     Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
İstanbul’da her yıl düzenlenen EMİTT Fuarında Kapadokya tanıtımları büyük ilgi gördü.
 
İstanbul’da başlayan EMİTT fuarında Kapadokya Bölgesi büyük ilgi gördü. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın da katılmış olduğu EMİTT fuarına Kapadokya Bölgesinin tanıtımı için, KAPHİB, AHİKA, Ürgüp Belediyesi, Ortahisar, Uçhisar, Göreme, Ürgüp Ticaret Odası, Avanos Kaymakamlığı katıldı.
Kapadokya’nın tanıtımı için büyük önem verilen EMİTT Fuarına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, Kayseri Valisi, Çanakkale Valisi, Çankırı Valisi de Kapadokya stantlarını ziyaret etti.
 
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.