Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Futbol Şenlikleri İle Değer Kattı

NEVŞEHİR 07.07.2017 - 12:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Futbol Şenlikleri İle Değer Kattı

Spor; ölçü ve kuralara sığdırılamayacak kadar büyük bir kavramdır.
Spor; ölçü ve kuralara sığdırılamayacak kadar büyük bir kavramdır.   Bu yıl ilkini gerçekleştirilen KAPADOKYA FUTBOL ŞÖLENİ 6 takımın katılımı ile 1-5 Temmuz tarihleri arasında Avrasya Otel spor tesislerinde yapıldı.    Kocaeli Karması, Tirespor, Kılıçarsalanspor, Aksaray Belediyespor, Kapadokya Nevşehir Spor ve Üniversitespor takımlarının katılımı ile müsabakalar oynanmaktadır.   2005 ve daha yukarı doğumlu oyunculardan oluşan takımlar bir ŞÖLEN atmosferinde saat 18 ile 20;00 saatleri arasında oynanmaktadır.   Futbol haricinde hergün kahvaltıdan sonra bir faaliyet kapsamında; vadi yürüyüşü, balon seyahati, yer altı şehri ve doğal depoların gezisi ile de geleceğimiz teminatı çocuklarımızı ve beraberindeki ailelerede kadim ANADOLU toprağı NEVŞEHİR’imizin doğal güzelliklerini sergileyerek sporun dışında da kültürel gelişimlerine katkıda bulunundu.   Bu çalışmalar esnasında bizlerden hiçbir katkısını esirgemeyen bütün güzel insanlara sonsuz teşekkürler. KAPADOKYA FUTBOL ŞÖLENİ’nin bu şehrin bir markası haline getireceklerini belirten; Doç. Dr. Özden TAŞĞIN, Sporun; belli ölçü ve kuralara sığdırılamayacak kadar büyük bir kavram olduğunu belirtti. Taşğın; bütün çabamız bu toprakların hak ettiği değeri almasıdır dedi.  
Spor; ölçü ve kuralara sığdırılamayacak kadar büyük bir kavramdır.

Spor; ölçü ve kuralara sığdırılamayacak kadar büyük bir kavramdır.

 

Bu yıl ilkini gerçekleştirilen KAPADOKYA FUTBOL ŞÖLENİ 6 takımın katılımı ile 1-5 Temmuz tarihleri arasında Avrasya Otel spor tesislerinde yapıldı. 

 

Kocaeli Karması, Tirespor, Kılıçarsalanspor, Aksaray Belediyespor, Kapadokya Nevşehir Spor ve Üniversitespor takımlarının katılımı ile müsabakalar oynanmaktadır.

 

2005 ve daha yukarı doğumlu oyunculardan oluşan takımlar bir ŞÖLEN atmosferinde saat 18 ile 20;00 saatleri arasında oynanmaktadır.

 

Futbol haricinde hergün kahvaltıdan sonra bir faaliyet kapsamında; vadi yürüyüşü, balon seyahati, yer altı şehri ve doğal depoların gezisi ile de geleceğimiz teminatı çocuklarımızı ve beraberindeki ailelerede kadim ANADOLU toprağı NEVŞEHİR’imizin doğal güzelliklerini sergileyerek sporun dışında da kültürel gelişimlerine katkıda bulunundu.

 

Bu çalışmalar esnasında bizlerden hiçbir katkısını esirgemeyen bütün güzel insanlara sonsuz teşekkürler.

KAPADOKYA FUTBOL ŞÖLENİ’nin bu şehrin bir markası haline getireceklerini belirten; Doç. Dr. Özden TAŞĞIN, Sporun; belli ölçü ve kuralara sığdırılamayacak kadar büyük bir kavram olduğunu belirtti.

Taşğın; bütün çabamız bu toprakların hak ettiği değeri almasıdır dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.