Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanından 23 Nisan Mesajı

NEVŞEHİR 22.04.2016 - 17:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanından 23 Nisan Mesajı

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlamaları sebebiyle bir mesaj yayınladı.   Koca, milli irademizin temsil edildiği TBMM'nin açılışının 96. yıldönümü ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladıklarını belirtti.  23 Nisan 1920'de Ankara’da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin aldığı tarihi kararlarla Türk ulusunun karşı karşıya kaldığı tehlikelerin bertaraf edilmesi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve bağımsızlık yolunda yürütülen çabaları yönlendirdiğini ifade etti.      Koca “Bu duygu ve düşüncelerle; çocuklarımızın ve aziz milletimizin “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım” diye konuştu.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlamaları sebebiyle bir mesaj yayınladı.

 

Koca, milli irademizin temsil edildiği TBMM'nin açılışının 96. yıldönümü ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladıklarını belirtti.  23 Nisan 1920'de Ankara’da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin aldığı tarihi kararlarla Türk ulusunun karşı karşıya kaldığı tehlikelerin bertaraf edilmesi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve bağımsızlık yolunda yürütülen çabaları yönlendirdiğini ifade etti.

 

 

 Koca “Bu duygu ve düşüncelerle; çocuklarımızın ve aziz milletimizin “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.