Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Göremespor, 2020’de ilk galibiyetini aldı

SPOR 23.02.2020 - 22:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Göremespor, 2020’de ilk galibiyetini aldı

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kapadokya Göremespor, deplasmda Yahyalıspor’u 2-1 mağlup etti.
  BAL Ligi 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kapadokya Göremespr, 2020 yılının ilk galibiyetini Kayseri deplasmanında Yahyalıspor karşısında aldı. Maçın 6.dakikasında Yahyalıspor İbrahim Ayyıldırım’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçta da ilk yarı bu skorla sona erdi.   Maçın ikinci yarısında daha istekli bir oyun sergileyen Kapadokya Göremespor 54.dakikada Koray Koç ile maçta eşitliği sağladı. Maçın 72.dakikasında ise Muhammed Yasin’in kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçmeyi başaran Kapadokya Göremespor maçın 90 dakikasının da bu skorla sona ermesiyle uzun bir aradan sonra 3 puan almayı başardı.
Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kapadokya Göremespor, deplasmda Yahyalıspor’u 2-1 mağlup etti.

 

BAL Ligi 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kapadokya Göremespr, 2020 yılının ilk galibiyetini Kayseri deplasmanında Yahyalıspor karşısında aldı. Maçın 6.dakikasında Yahyalıspor İbrahim Ayyıldırım’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçta da ilk yarı bu skorla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında daha istekli bir oyun sergileyen Kapadokya Göremespor 54.dakikada Koray Koç ile maçta eşitliği sağladı. Maçın 72.dakikasında ise Muhammed Yasin’in kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçmeyi başaran Kapadokya Göremespor maçın 90 dakikasının da bu skorla sona ermesiyle uzun bir aradan sonra 3 puan almayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.