MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Haber Ajansı kuruldu

GÜNCEL 06.10.2021 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Haber Ajansı kuruldu

Nevşehir’in ilk ve tek ulusal haber ajansı olma yolunda hizmet vermeye başlayacak olan Kapadokya Haber Ajansı, ‘CS Ajans’ bünyesinde kuruldu.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin tanıtımına ulusal ve uluslar arası alanda katkı sunmak hedefiyle CS Ajans bünyesinde Kapadokya Haber Ajansı (KHA) kuruldu. Yeni logo tasarımı ile birlikte önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan Kapadokya Haber Ajansı, Nevşehir’in ve Kapadokya bölgesinin ulusal anlamda tek haber ajansı olmasıyla ön plana çıkarken gerek ulusal gerekse yerelde abonelerine haber servis etmeye başlayacak.   Kapadokya Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin yaptığı açıklamada Kapadokya Haber Ajansı’nın şehrimize hayırlı olmasını temenni etti. Sağlamdin, “ Kapadokya Haber Ajansı olarak Nevşehir il merkezinde yönetim ofisi ve hizmet binasıyla kısa sürede hizmet vermeye başlıyor. Başta il merkezi olmak üzere 7 ilçede muhabirlerimiz ile bölgemizi ulusal ve uluslar arası arenada tanıtmak için gecemizi gündüzümüze katmak için çıkmış olduğumuz bu yolculuğun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Gerek görüntülü haberler gerekse fotoğraflı haberlerimiz ile ulusal haber kanallarına haberlerimizi servis etmenin yanı sıra şehrimizde de yerel anlamda hizmet veren haber sitelerine haber servisi sağlamak amacındayız. Kısa bir süre sonra ise lansman tanıtımı ile hem logomozu hemde firmamızın vereceği hizmetleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
Nevşehir’in ilk ve tek ulusal haber ajansı olma yolunda hizmet vermeye başlayacak olan Kapadokya Haber Ajansı, ‘CS Ajans’ bünyesinde kuruldu.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin tanıtımına ulusal ve uluslar arası alanda katkı sunmak hedefiyle CS Ajans bünyesinde Kapadokya Haber Ajansı (KHA) kuruldu. Yeni logo tasarımı ile birlikte önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan Kapadokya Haber Ajansı, Nevşehir’in ve Kapadokya bölgesinin ulusal anlamda tek haber ajansı olmasıyla ön plana çıkarken gerek ulusal gerekse yerelde abonelerine haber servis etmeye başlayacak.

 

Kapadokya Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin yaptığı açıklamada Kapadokya Haber Ajansı’nın şehrimize hayırlı olmasını temenni etti. Sağlamdin, “ Kapadokya Haber Ajansı olarak Nevşehir il merkezinde yönetim ofisi ve hizmet binasıyla kısa sürede hizmet vermeye başlıyor. Başta il merkezi olmak üzere 7 ilçede muhabirlerimiz ile bölgemizi ulusal ve uluslar arası arenada tanıtmak için gecemizi gündüzümüze katmak için çıkmış olduğumuz bu yolculuğun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Gerek görüntülü haberler gerekse fotoğraflı haberlerimiz ile ulusal haber kanallarına haberlerimizi servis etmenin yanı sıra şehrimizde de yerel anlamda hizmet veren haber sitelerine haber servisi sağlamak amacındayız. Kısa bir süre sonra ise lansman tanıtımı ile hem logomozu hemde firmamızın vereceği hizmetleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.