Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Hastanesi Başhekimi Yakut'dan Başsağlığı Mesajı

NEVŞEHİR 19.01.2017 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Hastanesi Başhekimi Yakut'dan Başsağlığı Mesajı

Özel Kapadokya Hastanesi Baş Hekimi Fatih Yakut Nevşehir Gülşehir ilçesi Yeşilli Köyünden olan polis memuru Furkan Demir’in şehit oluşuna yayınladığı mesaj ile başsağlığı diledi.
Özel Kapadokya Hastanesi Baş Hekimi Fatih Yakut  Nevşehir Gülşehir ilçesi Yeşilli Köyünden olan polis memuru Furkan Demir’in şehit edilişine yayınladığı mesaj ile başsağlığı diledi.   Özel Kapadokya Hastanesi Baş Hekimi Fatih Yakut başsağlığı mesajında ;  Başımız Sağ olsun , Vatan savunması uğruna görevlerini her koşulda fedakârca yerine getiren Nevşehirli  kahraman polisimiz Furkan Demir’e hain ve bölücü terör örgütü tarafından şehit edilmiştir.   Türk Milletini derinden üzen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, aziz şehidimize Allahtan rahmet, şehidimizin ablası olan hastanemiz personeli Elvin Demir olmak üzere şehidimizin acılı ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dilerim. dedi.  
Özel Kapadokya Hastanesi Baş Hekimi Fatih Yakut Nevşehir Gülşehir ilçesi Yeşilli Köyünden olan polis memuru Furkan Demir’in şehit oluşuna yayınladığı mesaj ile başsağlığı diledi.

Özel Kapadokya Hastanesi Baş Hekimi Fatih Yakut  Nevşehir Gülşehir ilçesi Yeşilli Köyünden olan polis memuru Furkan Demir’in şehit edilişine yayınladığı mesaj ile başsağlığı diledi.

 

Özel Kapadokya Hastanesi Baş Hekimi Fatih Yakut başsağlığı mesajında ;  Başımız Sağ olsun , Vatan savunması uğruna görevlerini her koşulda fedakârca yerine getiren Nevşehirli  kahraman polisimiz Furkan Demir’e hain ve bölücü terör örgütü tarafından şehit edilmiştir.

 

Türk Milletini derinden üzen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, aziz şehidimize Allahtan rahmet, şehidimizin ablası olan hastanemiz personeli Elvin Demir olmak üzere şehidimizin acılı ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dilerim. dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.