MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Hastanesi EMİTT fuarında tanıtıldı

TURİZM 02.02.2019 - 01:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Hastanesi EMİTT fuarında tanıtıldı

Nevşehir’in sağlık sektöründe ki en önemli dinamiklerinden birisi olan Kapadokya Hastanesi İstanbul’da düzenlenen 23. Uluslararası EMİTT turizm fuarında yerini aldı.
  Kapadokya Hastanesi, 30 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında 23. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT‘te yine yerini alarak Kapadokya bölgesinin turist sağlığında da iddialı olduğunu gösterdi. Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Fatih Yakut, kültür turizminin yanında turist sağlığı ve sağlık turizmi konusunda da çalışmalar yürüttüklerini söyledi.   Dr. Yakut, sağlık turizmi konusunda ilerleyen günlerde Kapadokya Bölgesinde güzel gelişmelerin yaşanacağını ve sağlık turizmine büyük katkı sağlayacaklarını söyledi. Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Fatih Yakut 2009 yılından beri uluslararası ve ulusal düzeyde fuarlara katıldıklarını ve işbirliği fırsatları sunan Türkiye’nin en nitelikli ve en büyük fuarına katılarak sağlık konusunda yürütülen çalışmaları anlatarak sağlık sektörünün daha da gelişmesine katkı sağladıklarını söyledi.
Nevşehir’in sağlık sektöründe ki en önemli dinamiklerinden birisi olan Kapadokya Hastanesi İstanbul’da düzenlenen 23. Uluslararası EMİTT turizm fuarında yerini aldı.

 

Kapadokya Hastanesi, 30 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında 23. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT‘te yine yerini alarak Kapadokya bölgesinin turist sağlığında da iddialı olduğunu gösterdi. Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Fatih Yakut, kültür turizminin yanında turist sağlığı ve sağlık turizmi konusunda da çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
 

Dr. Yakut, sağlık turizmi konusunda ilerleyen günlerde Kapadokya Bölgesinde güzel gelişmelerin yaşanacağını ve sağlık turizmine büyük katkı sağlayacaklarını söyledi. Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Fatih Yakut 2009 yılından beri uluslararası ve ulusal düzeyde fuarlara katıldıklarını ve işbirliği fırsatları sunan Türkiye’nin en nitelikli ve en büyük fuarına katılarak sağlık konusunda yürütülen çalışmaları anlatarak sağlık sektörünün daha da gelişmesine katkı sağladıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.