Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Hastanesi Yenidoğan Ünitesinde 420 Bebeği Tedavi Etti

SAĞLIK 05.10.2016 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Hastanesi Yenidoğan Ünitesinde 420 Bebeği Tedavi Etti

NEVŞEHİR (İHA) - Kapadokya hastanesinde yılın ilk 9 ayında yenidoğan ünitesinde 420 bebek tedavi edildi.
  NEVŞEHİR (İHA) - Kapadokya hastanesinde yılın ilk 9 ayında yenidoğan ünitesinde 420 bebek tedavi edildi.      Nevşehir’de hizmet veren Kapadokya Hastanesinde yılın ilk 9 aylık döneminde 360’ı yatan hasta bebeği, 60’ı da sevk edilen bebek olmak üzere 420 yenidoğan bebeğe baktıklarını kaydeden Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut bu anlamda Nevşehir’in büyük bir eksikliğini giderdiklerini kaydetti. Yakut, “Nevşehir’de yenidoğan yoğun bakım ünitesi bakımından bir eksiklik olduğunu ve bu eksikliği kapatmak için Özel Kapadokya Hastanesi olarak büyük adımlar attık. Yenidoğan yoğun bakım ünitesini 2014 yılında faaliyete geçirerek Nevşehir’de büyük bir eksiği kapattık. Özellikle prematüre doğan bebekler için yenidoğan yoğun bakım üniteleri büyük önem taşımaktadır. Dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinin kullandığı ileri ve son teknoloji ürünü olan tıbbi cihaz ve kuvözlerle donatılan Kapadokya Hastanesi 2. Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi konusunda uzman 1 yenidoğan doktoru, 7 hemşire, 2 temizlik personeli ve 1 tıbbi sekreterden oluşan sağlık ekibi ile hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir” dedi.   Kapadokya Hastanesi Başhekimi Yakut 2.basamak hizmet veren yenidoğan ünitesi ile bölge halkının ve çevre illerinde büyük bir ihtiyacına karşılık verdiklerini sözlerine ekledi.
NEVŞEHİR (İHA) - Kapadokya hastanesinde yılın ilk 9 ayında yenidoğan ünitesinde 420 bebek tedavi edildi.

 

NEVŞEHİR (İHA) - Kapadokya hastanesinde yılın ilk 9 ayında yenidoğan ünitesinde 420 bebek tedavi edildi. 

 

 

Nevşehir’de hizmet veren Kapadokya Hastanesinde yılın ilk 9 aylık döneminde 360’ı yatan hasta bebeği, 60’ı da sevk edilen bebek olmak üzere 420 yenidoğan bebeğe baktıklarını kaydeden Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut bu anlamda Nevşehir’in büyük bir eksikliğini giderdiklerini kaydetti. Yakut, “Nevşehir’de yenidoğan yoğun bakım ünitesi bakımından bir eksiklik olduğunu ve bu eksikliği kapatmak için Özel Kapadokya Hastanesi olarak büyük adımlar attık. Yenidoğan yoğun bakım ünitesini 2014 yılında faaliyete geçirerek Nevşehir’de büyük bir eksiği kapattık. Özellikle prematüre doğan bebekler için yenidoğan yoğun bakım üniteleri büyük önem taşımaktadır. Dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinin kullandığı ileri ve son teknoloji ürünü olan tıbbi cihaz ve kuvözlerle donatılan Kapadokya Hastanesi 2. Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi konusunda uzman 1 yenidoğan doktoru, 7 hemşire, 2 temizlik personeli ve 1 tıbbi sekreterden oluşan sağlık ekibi ile hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir” dedi.

 

Kapadokya Hastanesi Başhekimi Yakut 2.basamak hizmet veren yenidoğan ünitesi ile bölge halkının ve çevre illerinde büyük bir ihtiyacına karşılık verdiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.