Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Havalimanı Kapatılmasında Son Durum

TURİZM 23.06.2016 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Havalimanı Kapatılmasında Son Durum

ÖZEL HABER - Nevşehir ve Kapadokya turizmine bir çok katkısı olan Kapadokya Havalimanı kapanacak mı ?
ÖZEL HABER - Nevşehir ve Kapadokya turizmine bir çok katkısı olan Kapadokya Havalimanı kapanacak mı ?    Kapadokya Havalimanı kapatılma hususu geçen haftalarda yaptığımız bir haber sonrası Nevşehir gündemine gelmişti.    Nevşehirli vatandaşlar havaalanına sosyal medya hesaplarında ve haber altına yazılan yorumları ile adeta isyan etmişlerdi. Kapadokya tren tartışması çıkınca adeta havaalanı gündemden düşmüştü.    Nevşehir'in haber sitesi muhabirleri havaalanı kapanma işini asla takipden bırakmadı ve www.lalehaber.com olarak sizler için araştırma yaptı.    Peki Lalehaber olarak elde ettiklerimiz nedir ?    Son zamanlarda sosyal medyada Kapadokya Havalimanımız kapanmasın diye imza kampanyası bile başlatılmıştı.    Tüm bu haberler, sosyal medyadaki tepkiler ve imza kampanyası ile bazı STK ların tepkileri ile Geçen hafta Nevşehir Ak Parti İl Teşkilatları iftar sofrasında gündem konu olan havaalanı yapılan ve verilen tepkiler sonucu kapatılacakken hatta DMHI 6 ay geçici kapatalım pist ve peron yapılması lazım teklifi bile red edilirken Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan havaalanı kapatılmaması baskısı sonucu Neşehirli milletvekilleri ve Ak Parti İL teşkilatı tepkiye duyarsız kalamadı. Havaalanı kapatılmaması adına bazı çözümler üretilmeye başlandı.   Nevşehir Kapadokya Havaalanının kapatılmadan ek pist yapılıp daha sonra bakıma alınma kararı alındığı iddia olundu. Uçaklar inip kalkarken diğer tadilatların yapılmasına karar verildi.   Bu  gelişme sonrası GÖZÜN AYDIN NEVŞEHİR bakalım karar uygulamaya geçecek mi ?      
ÖZEL HABER - Nevşehir ve Kapadokya turizmine bir çok katkısı olan Kapadokya Havalimanı kapanacak mı ?

ÖZEL HABER - Nevşehir ve Kapadokya turizmine bir çok katkısı olan Kapadokya Havalimanı kapanacak mı ? 

 

Kapadokya Havalimanı kapatılma hususu geçen haftalarda yaptığımız bir haber sonrası Nevşehir gündemine gelmişti. 

 

Nevşehirli vatandaşlar havaalanına sosyal medya hesaplarında ve haber altına yazılan yorumları ile adeta isyan etmişlerdi. Kapadokya tren tartışması çıkınca adeta havaalanı gündemden düşmüştü. 

 

Nevşehir'in haber sitesi muhabirleri havaalanı kapanma işini asla takipden bırakmadı ve www.lalehaber.com olarak sizler için araştırma yaptı. 

 

Peki Lalehaber olarak elde ettiklerimiz nedir ? 

 

Son zamanlarda sosyal medyada Kapadokya Havalimanımız kapanmasın diye imza kampanyası bile başlatılmıştı. 

 

Tüm bu haberler, sosyal medyadaki tepkiler ve imza kampanyası ile bazı STK ların tepkileri ile Geçen hafta Nevşehir Ak Parti İl Teşkilatları iftar sofrasında gündem konu olan havaalanı yapılan ve verilen tepkiler sonucu kapatılacakken hatta DMHI 6 ay geçici kapatalım pist ve peron yapılması lazım teklifi bile red edilirken Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan havaalanı kapatılmaması baskısı sonucu Neşehirli milletvekilleri ve Ak Parti İL teşkilatı tepkiye duyarsız kalamadı. Havaalanı kapatılmaması adına bazı çözümler üretilmeye başlandı.

 

Nevşehir Kapadokya Havaalanının kapatılmadan ek pist yapılıp daha sonra bakıma alınma kararı alındığı iddia olundu. Uçaklar inip kalkarken diğer tadilatların yapılmasına karar verildi.

 

Bu  gelişme sonrası GÖZÜN AYDIN NEVŞEHİR bakalım karar uygulamaya geçecek mi ?  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.