Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Havalimanı özel maksatlı araçlara kavuştu

GÜNCEL 12.04.2019 - 16:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Havalimanı özel maksatlı araçlara kavuştu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kapadokya Havalimanı Alarm Ofisi açılışı ve özel maksatlı araçların kabulü programına katıldı.
  2019 yılında tahsis edilen sevrüsefer emniyetini artırmak amaçlı kullanılan 7 adet aracın ve ARFF Alarm Ofisinin devriye alınması için başlatılan programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş olmak üzere AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Kapadokya Havalimanı Mülki İdari Amiri ve Gülşehir Kaymakam Vekili Yiğit Yaşar Demirer, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Hanifi Şanal ve Havalimanı çalışanları katıldı.   Vali İlhami Aktaş, ARFF Alarm Ofisinin devriye alınması ve yeni teknolojiye sahip donanımlı araçları Havalimanımıza kazandırılmasında emeği geçenlere ve özellikle DHMİ Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş beye teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.   Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Hanifi Şanal ise programa teşriflerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kapadokya Havalimanı Alarm Ofisi açılışı ve özel maksatlı araçların kabulü programına katıldı.

 

2019 yılında tahsis edilen sevrüsefer emniyetini artırmak amaçlı kullanılan 7 adet aracın ve ARFF Alarm Ofisinin devriye alınması için başlatılan programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş olmak üzere AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Kapadokya Havalimanı Mülki İdari Amiri ve Gülşehir Kaymakam Vekili Yiğit Yaşar Demirer, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Hanifi Şanal ve Havalimanı çalışanları katıldı.

 

Vali İlhami Aktaş, ARFF Alarm Ofisinin devriye alınması ve yeni teknolojiye sahip donanımlı araçları Havalimanımıza kazandırılmasında emeği geçenlere ve özellikle DHMİ Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş beye teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Hanifi Şanal ise programa teşriflerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.