MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Hill Hotel Mutfağı Aşçıları Festivalde Show Yaptı

KÜLTÜR-SANAT 25.04.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Hill Hotel Mutfağı Aşçıları Festivalde Show Yaptı

Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Göreme beldesinde Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Geleneksel Kapadokya Yemek Festivali açılışı gerçekleştirildi
Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Göreme beldesinde Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Geleneksel Kapadokya Yemek Festivali açılışı gerçekleştirildi.      Kapadokya Hill Hotel & Spa mutfağı aşçıları tarafından hazırlanan kabak ve karpuz dekorları görenleri hayran bıraktı.   Göreme'de düzenlenen etkinlikte otel aşçıları yemek yapmanın yanı sıra oyma sanatında da ne kadar usta olduklarını gösterdi. Aşçılar, daha önce oyarak yaptıkları resimlerin yansıtıldığı karpuz ve kabakları, büyük bir tezgah üzerine dizerek yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sundu.     Kapadokya Hill Hotel & Spa Mutfağının hünerli aşçıları karpuz ve kabak başta olmak üzere değişik sebzeleri oyarak ilginç resimler ortaya çıkarması turistleri ve görenleri hayrete düşürüyor. Öte yandan Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş Festival öncesi Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingili makamında ziyaret ederek Festival hakkında bilgi aldı.      
Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Göreme beldesinde Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Geleneksel Kapadokya Yemek Festivali açılışı gerçekleştirildi

Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Göreme beldesinde Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Geleneksel Kapadokya Yemek Festivali açılışı gerçekleştirildi.   

 

Kapadokya Hill Hotel & Spa mutfağı aşçıları tarafından hazırlanan kabak ve karpuz dekorları görenleri hayran bıraktı.

 

Göreme'de düzenlenen etkinlikte otel aşçıları yemek yapmanın yanı sıra oyma sanatında da ne kadar usta olduklarını gösterdi. Aşçılar, daha önce oyarak yaptıkları resimlerin yansıtıldığı karpuz ve kabakları, büyük bir tezgah üzerine dizerek yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sundu.  

 

Kapadokya Hill Hotel & Spa Mutfağının hünerli aşçıları karpuz ve kabak başta olmak üzere değişik sebzeleri oyarak ilginç resimler ortaya çıkarması turistleri ve görenleri hayrete düşürüyor. Öte yandan Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş Festival öncesi Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingili makamında ziyaret ederek Festival hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.