MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Hill Hotel & Spa 2021 yılının ilk ödülünü aldı

TURİZM 12.01.2021 - 12:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Hill Hotel & Spa 2021 yılının ilk ödülünü aldı

İngiltere’de bağımsız bir kuruluş olan THA kurumu 2021 Travel and Hospitalty Awards adı altında Kapadokya Hill Hotel & Spa için 2021 Seyahat ve Misafirperverlik ödülünü layık gördü
  İngiltere’de bağımsız bir kuruluş olan THA kurumu 2021 Travel and Hospitalty Awards adı altında Kapadokya Hill Hotel & Spa için 2021 Seyahat ve Misafirperverlik ödülünü layık gördü. Bugün yayınlanan basın bülteninde 2020 yılının oldukça zorlu geçtiğine ve turizm endüstrisinin zorluklarla mücadele yılı olarak tanımlayan THA basın bülteninde Medya Sözcüsü Stanley Lucas şu sözlere yer verdi;   Ödüllerin bu olağanüstü yılında, bu yılki program için 4.000'den fazla aday alındı ve katılım standartları inanılmaz derecede yüksekti. Jüri heyeti başvuruları daraltmakta büyük zorluklar yaşadı, ancak kazananlar seyahat ve ağırlama standartlarında en iyiyi yansıtıyor. Travel & Hospitality Awards ekibi, “Bu yıl girişlerin kalitesinden çok etkilendik. Bu kılavuzun, bir sonraki lüks kaçamağını planlayan gezginler için yararlı bir araç olacağını umuyoruz. Tüm kazananlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. " dedi.   2020 yılında Etstur’in iş ortağı Otelpuan tarafından Türkiye’nin En Beğenilen ilk 100 oteli arasına girmiş, Tripadvisor tarafından Traveler’s Chocie ödülüne layık görülmüş ve 2020’nin sonlarında ise kayak.com tarafından Türkiye’nin En Lüks Oteli seçilmişti. Ertaş Grup bünyesinde yer alan tüm işletmelerin başarıya koştuğunu biliyoruz. Kapadokya Hill Hotel & Spa ise geçen yıllar içinde ve bu sene olmak üzere yeni başarılara ve ödüller almaya hak kazanıyor.
İngiltere’de bağımsız bir kuruluş olan THA kurumu 2021 Travel and Hospitalty Awards adı altında Kapadokya Hill Hotel & Spa için 2021 Seyahat ve Misafirperverlik ödülünü layık gördü

 

İngiltere’de bağımsız bir kuruluş olan THA kurumu 2021 Travel and Hospitalty Awards adı altında Kapadokya Hill Hotel & Spa için 2021 Seyahat ve Misafirperverlik ödülünü layık gördü. Bugün yayınlanan basın bülteninde 2020 yılının oldukça zorlu geçtiğine ve turizm endüstrisinin zorluklarla mücadele yılı olarak tanımlayan THA basın bülteninde Medya Sözcüsü Stanley Lucas şu sözlere yer verdi;

 

Ödüllerin bu olağanüstü yılında, bu yılki program için 4.000'den fazla aday alındı ve katılım standartları inanılmaz derecede yüksekti. Jüri heyeti başvuruları daraltmakta büyük zorluklar yaşadı, ancak kazananlar seyahat ve ağırlama standartlarında en iyiyi yansıtıyor. Travel & Hospitality Awards ekibi, “Bu yıl girişlerin kalitesinden çok etkilendik. Bu kılavuzun, bir sonraki lüks kaçamağını planlayan gezginler için yararlı bir araç olacağını umuyoruz. Tüm kazananlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. " dedi.

 

2020 yılında Etstur’in iş ortağı Otelpuan tarafından Türkiye’nin En Beğenilen ilk 100 oteli arasına girmiş, Tripadvisor tarafından Traveler’s Chocie ödülüne layık görülmüş ve 2020’nin sonlarında ise kayak.com tarafından Türkiye’nin En Lüks Oteli seçilmişti. Ertaş Grup bünyesinde yer alan tüm işletmelerin başarıya koştuğunu biliyoruz. Kapadokya Hill Hotel & Spa ise geçen yıllar içinde ve bu sene olmak üzere yeni başarılara ve ödüller almaya hak kazanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.