Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi,Kültür ve Sanat Üssü Oldu

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2013 - 09:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi,Kültür ve Sanat Üssü Oldu

Nevşehir’de hizmete kazandırıldığı 2006 yılından beri kültür ve sanat etkinliklerinin ana üssü haline gelen Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi,değişik sanat kollarının etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.   2006 yılında 113 gün gibi kısa bir sürede tamamlanarak Nevşehir’de kültür ve sanat çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürülmesinde en önemli merkez konumuna gelen Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde tüm yıl boyunca yüzlerce etkinlik gerçekleştiriliyor.   Nevşehir’de ilkokul, orta okul, lise ve dengi okullar başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlar ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin panel, sempozyum, konferans ,toplantı, yıl sonu mezuniyet töreni ile bir dizi sosyal çalışmalar için yararlandığı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde , ayrıca ulusal düzeyde bir dizi resim, tezhip ve fotoğraf sergileri de açılıyor.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ayrıca müzik aletleri kullanım kursları da her yaş grubundan vatandaşların ilgi odağı olurken, düzenlenen çeşitli konser proğramları ile vatandaşlar neşeli dakikalar yaşıyor.

Nevşehir’de hizmete kazandırıldığı 2006 yılından beri kültür ve sanat etkinliklerinin ana üssü haline gelen Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi,değişik sanat kollarının etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

 

2006 yılında 113 gün gibi kısa bir sürede tamamlanarak Nevşehir’de kültür ve sanat çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürülmesinde en önemli merkez konumuna gelen Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde tüm yıl boyunca yüzlerce etkinlik gerçekleştiriliyor.

 

Nevşehir’de ilkokul, orta okul, lise ve dengi okullar başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlar ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin panel, sempozyum, konferans ,toplantı, yıl sonu mezuniyet töreni ile bir dizi sosyal çalışmalar için yararlandığı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde , ayrıca ulusal düzeyde bir dizi resim, tezhip ve fotoğraf sergileri de açılıyor.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ayrıca müzik aletleri kullanım kursları da her yaş grubundan vatandaşların ilgi odağı olurken, düzenlenen çeşitli konser proğramları ile vatandaşlar neşeli dakikalar yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.