Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki Kurs Kayıtları Sürüyor

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2015 - 08:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki Kurs Kayıtları Sürüyor

Nevşehir’de kısa zamanda kültür ve sanat etkinliklerinin tek adresi haline gelen Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen müzik aletleri kullanımına yönelik kurslar için başvurular devam ediyor. Hizmete girdiği günden beri vatandaşların kültür ve sanatsal alandaki etkinlikler için en ideal merkez konumuna gelen Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından müzik aletlerini kullanmayı arzu eden vatandaşlara yönelik eğitici kurslar düzenleniyor. 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde açılması planlanan Ney, Bağlama ,Gitar, Keman, Kanun , Ud ve Halk Oyunları kursları için başvuru işlemleri, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde hizmetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılabilecek.  

Nevşehir’de kısa zamanda kültür ve sanat etkinliklerinin tek adresi haline gelen Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen müzik aletleri kullanımına yönelik kurslar için başvurular devam ediyor.

Hizmete girdiği günden beri vatandaşların kültür ve sanatsal alandaki etkinlikler için en ideal merkez konumuna gelen Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından müzik aletlerini kullanmayı arzu eden vatandaşlara yönelik eğitici kurslar düzenleniyor.

2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde açılması planlanan Ney, Bağlama ,Gitar, Keman, Kanun , Ud ve Halk Oyunları kursları için başvuru işlemleri, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde hizmetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.